Tort cu cremă de portocale III

Tort cu cremă de portocale III
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Orange Cream Cake III. Această rețetă face 10 porții cu 329 calorii, 4G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 35 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping, apă, amestec de tort de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 24%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de Ricotta cu umplutură de portocale de sânge, Topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate.

Instrucțiuni

1
Amestecați amestecul de tort portocaliu și coaceți într-o tigaie de tort de 9x13 inch conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
PortocaliuPortocaliu
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
2
Lăsați tortul să se răcească și faceți găuri în tort la o distanță de 1 inch cu o furculiță.
3
Se amestecă gelatina cu apa fierbinte și apoi se adaugă apa rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GelatinăGelatină
ApăApă
4
Se toarnă uniform peste tortul răcit.
5
Combinați toppingul bătut, budinca instant de vanilie, laptele, vanilia și extractele de portocale. Bateți până se amestecă bine și se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De VanilieAmestec Instant De Budincă De Vanilie
Biciuit ToppingBiciuit Topping
VanilieVanilie
PortocaliuPortocaliu
LapteLapte
6
Se întinde uniform peste tort. Refrigerați tortul timp de 1 oră înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate cremă Sherry
NV Johnson Estate cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi vor permite să îmbătrânească". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în "stil Italian". "
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista