Ciocolata de nucă de cocos crema de tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 691 calorii. Pentru $1.25 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 21 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână praf de copt, făină, lapte condensat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare sunt Tort de ciocolată Nutella cu căpșuni și cremă de nucă de cocos, Nucă De Cocos Smântână Ciocolată Bulgăre De Zăpadă Bundt Tort, și Prăjitură cu cremă de nucă de cocos prăjită cu rom și Mousse de ciocolată.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Ungeți laturile a două tigăi de tort de 9 inci și tapetați fundul tigăilor cu hârtie pergament de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Bateți untul nesărat și zahărul într-un bol mare de amestecare cu un mixer electric până când este ușor și pufos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
4
Amestecați făina, praful de copt și sarea într-un bol; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Bateți albușurile de ou, laptele și extractul de nucă de cocos într-un bol separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Nucă De Cocos
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
6
Se amestecă bine aproximativ 1/3 din amestecul de făină în untul cremă și zahărul; se amestecă jumătate din amestecul de lapte alb-ou. Repetați încă de două ori, terminând cu 1/3 final de amestec de făină; se amestecă pentru a face un aluat neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite pentru tort și blaturile netede cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc ușor și o scobitoare introdusă în centrul unui tort iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
9
Răciți prăjiturile în tigăi pe rafturi timp de aproximativ 5 minute înainte de a ieși pe rafturi pentru a se răci complet. Curățați hârtia pergament din prăjituri.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
10
Se amestecă laptele condensat îndulcit, 1/4 cană smântână grea și extractul de vanilie împreună într-un bol; se amestecă 3/4 cană nucă de cocos fulgi. La frigider până la răcire, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Fulgi De Nucă De Cocos
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
11
Aduceți 1/2 cană smântână grea la foc mic la foc mic; amestecați treptat ciocolata până se topește bine și amestecul este gros și neted. Se lasă să se răcească până la călduță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
12
Așezați un strat de tort pe un platou de servire; deasupra cu amestecul condensat lapte-nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Stropi în Formă De Inimă
13
Așezați al doilea strat de tort peste umplutura de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De Inimă
14
Întindeți amestecul cald de ciocolată uniform pe partea superioară și pe părțile laterale ale tortului cu o spatulă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Ardei Arbol
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
15
Aruncați 1 cană nucă de cocos fulgi într-un bol cu colorant alimentar până când nuca de cocos este colorată uniform; presărați nucă de cocos peste topping de ciocolată pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-3/4 Căni De Lapte Rece, împărțite
Fulgi De Nucă De Cocos
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)