Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată

Tort Cu Cremă De Mentă Cu Ciocolată
Această rețetă servește 14 și costă 76 de cenți pe porție. O porție conține 385 calorii, 5g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de bomboane de mentă andes, apă, amestec instant de budincă de ciocolată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, Tort De Înghețată Cu Mentă-Ciocolată, și Tort De Înghețată Matzo Cu Ciocolată Și Mentă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort, apa, uleiul, ouăle și extractul; bate la viteză mică timp de 30 de secunde. Bateți la viteză medie timp de 2 minute. Îndoiți prăjiturile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Se toarnă în trei unse și făinate 9-in. Tigăi rotunde de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
3
Se coace la 350 de minute pentru 18-24 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Pentru topping, combinați amestecurile uscate de budincă, zahărul cofetarilor, laptele și extractul până se îngroașă. Îndoiți toppingul bătut și prăjiturile zdrobite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®1 Cană De Conserve De Căpșuni Smucker's® Sau Orice Conserve, Gem Sau Jeleu Smucker's®
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
5
Așezați un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu topping. Repetați straturile de două ori. Frost părți de tort cu restul de topping.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
6
Se toacă opt bomboane; se presară peste centrul tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
7
Tăiați bomboanele rămase în jumătate; garnisiți fiecare porție cu o jumătate de bomboane. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții14
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista