Tort Cu Cremă De Fistic

Tort Cu Cremă De Fistic
Tort crema de fistic ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 217 calorii, 5g de proteine, și 10g de grăsime. Această rețetă servește 16 și costă 66 de cenți pe porție. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână coajă de portocală, unt, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Cu Fistic De Afine, Tort de înghețată cu căpșuni și fistic, și Tort de înghețată stratificat cu fistic și smochine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Unt și făină două tigăi rotunde de tort de 9 inci. Căptușiți fundul cu hârtie cerată tăiată pentru a se potrivi; hârtie de unt și praf cu făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
2
Într-un castron mic, amestecați 1 1/2 căni de făină de tort, 1/4 cană de zahăr, praf de copt, 1/2 cană de fistic tocat (înfășurați restul etanș), semințe de mac, coajă de lămâie, coajă de portocală și cardamom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Făină De TortFăină De Tort
Pere Bartlett Sau D'AnjouPere Bartlett Sau D'Anjou
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Într-o măsură de sticlă sau într-un castron mic pentru microunde, topiți 2 linguri de unt într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%), 1/2 până la 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
4
Adăugați lapte și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
5
Într-un castron adânc, cu un mixer la viteză mare, bateți ouăle cu 1 cană de zahăr rămasă până când sunt suficient de groase pentru a ține movilele scurt când ridicați bătătorul, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
6
Adăugați amestecul de făină și amestecul de lapte. Se amestecă sau se amestecă ușor până se omogenizează bine. Răzuiți aluatul în mod egal în tigăi pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
7
Coaceți straturile de tort pe raftul central într-un cuptor obișnuit sau cu convecție de 325 până când marginile sunt rumenite și începeți să trageți de pe părțile laterale și centrele izvorăsc înapoi când sunt presate ușor, 20 până la 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Răciți straturile în tigăi pe un suport timp de aproximativ 10 minute. Răsturnați prăjiturile din tigăi pe raft și scoateți cu grijă și aruncați hârtia cerată.
9
Când straturile sunt reci la atingere, așezați unul, cu partea de jos în sus, pe o placă plană (10 până la 12 in. wide). Movilă aproximativ 2 căni de glazură cremă pe tort; cu o spatulă metalică lungă și flexibilă, întindeți glazura la nivel până la marginea tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ardei ArbolArdei Arbol
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
10
Așezați stratul de tort rămas, cu partea de jos în jos, pe glazură. Răzuiți glazura rămasă deasupra tortului și, cu spatula, împingeți suficient peste părți pentru a îngheța gros, apoi rotiți uniform deasupra tortului. Acoperiți (un castron mare inversat peste tort funcționează cel mai bine) și răciți cel puțin 2 ore sau până la 1 zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
11
Descoperiți tortul și presărați cu restul de 1/4 cană de fistic. Pe fiecare farfurie de desert, lingură 3 până la 4 linguri sos de cremă de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 3/4 Linguri De Făină Universală3 3/4 Linguri De Făină Universală
5 Uncii De Ceață Tocată5 Uncii De Ceață Tocată
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
12
Tăiați tortul în pene și puneți-l în sos pe farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
13
Cremă Înghețată. Într-un castron mare răcit, cu un mixer la viteză mare, bateți 1 1/2 căni de frișcă până când deține vârfuri moi, distincte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
14
Adăugați 1/2 cană smântână, 1/4 cană zahăr și 1/2 linguriță fiecare extract de migdale și vanilie. Bateți cu viteză mare până când amestecul este suficient de gros pentru a menține vârfuri moi și distincte. Utilizați pentru a umple și înghețați tortul cu cremă de fistic (precedent).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Scorțișoară, OpționalUlei De Scorțișoară, Opțional
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista