Tort Cu Cremă De Ciocolată-Zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă de ciocolată-zmeură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 817 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 2,61 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, amestec de prăjituri cu ciocolată, zahăr pudră și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 30%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Cremă De Ciocolată-Zmeură, Tort De Înghețată Cu Ciocolată Cu Zmeură, și Tort Cu Cremă De Ciocolată Albă Cu Zmeură.
Instrucțiuni
Cu un cuțit ascuțit, tăiați cu grijă vârful rotunjit de 1 strat de tort răcit, copt, creând o suprafață plană. Transferați ușor stratul de tort pe farfurie.
În castron mediu, bate 1 1/2 cani crema cu mixer electric la viteză mare până la lumină și pufos. Rezervați 1 zmeură pentru garnitură; adăugați zmeura rămasă și zahărul pudră în smântână. Bateți la viteză mică doar până când sunt pliate împreună.
Folosind spatula metalică, întindeți amestecul de zmeură-cremă deasupra stratului de tort pe farfurie, întinzându-se până la margine. Acoperiți ușor cu al doilea strat de tort. Rulați spatula în jurul marginii tortului pentru a netezi stratul de cremă.
Într-un castron mediu cu microunde, ingrediente ganache de ciocolată cu microunde la 1 minut; se amestecă până devine cremos. Dacă ciocolata nu este complet topită, cuptorul cu microunde cu 30 până la 60 de secunde mai mult. Lingura ganache peste partea de sus a tort, permițând unele pentru a rula în jos parte.
Așezați 1 zmeură în centrul tortului. Lăsați ganache să se întărească la temperatura camerei înainte de servire. Dacă nu serviți mai mult de 30 de minute, acoperiți ușor tortul și păstrați-l la frigider până când este gata de servit.