Tort Cu Budincă De Fistic
Tortul cu budincă de fistic este un fără lactate rețetă cu 12 porții. O porție conține 222 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru 30 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, amestec de prăjituri, ulei și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Budincă De Fistic, Tort Cu Budincă De Fistic, și Tort Bundt Cu Budincă De Fistic.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Așezați toate ingredientele, cu excepția zahărului pudră, într-un castron mare. Bateți cu mixerul electric la viteză mică 1 minut. Bateți la viteză medie 4 minute.
Se toarnă în unsă și presarata cu faina tub canelat de 10 inch sau tigaie tub.
Coaceți 50 până la 55 de minute sau până când scobitoarea introdusă lângă centru iese curată. Se răcește în tigaie pe grătar 15 minute; scoateți din tigaie. Se răcește complet.
Se presară cu zahăr pudră chiar înainte de servire.