Tort Cu Brânză De Lămâie
Tortul cu brânză de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 820 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 16 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de amestec instant de budincă de vanilie, gălbenușuri de ou, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce nu este atât de excelent. Rețete similare includ Meyer lamaie gustare tort cu lamaie crema de branza glazura #SundaySupper, Tort pufos cu strat de lămâie-rozmarin cu glazură de brânză cremă de lămâie, și Lemon Blueberry Bundt Tort cu glazură de brânză cremă de lămâie.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Grăsime și făină trei 9 inch rotund tort strat Tigăi.
Combinați amestecul de tort, budinca de vanilie instantanee, laptele, uleiul vegetal și cele 3 ouă întregi.
Se amestecă până se amestecă.
Se toarnă aluatul în tigăile pregătite.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 25 de minute sau până când se efectuează testul de prăjituri. Puneți deoparte prăjiturile să se răcească.
Pentru a face umplutura de brânză de lămâie: în jumătatea superioară a unui cazan dublu combinați gălbenușurile de ou, zahărul alb, untul sau margarina, făina, coaja de lămâie rasă și sucul de lămâie. Gatiti amestecand constant la foc mediu pana cand amestecul este suficient de gros pentru a se raspandi.
Lăsați să se răcească înainte de a se răspândi între straturile de tort răcite.