Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos

Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul cu ananas cu susul în jos necesită aproximativ 25 de ore de la început până la sfârșit. Pentru 75 de cenți pe porție, veți obține un desert care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 401 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați suc de ananas, vanilie, zahăr granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Epicurious. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort De Rom Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
1
Tăiați ananasul transversal în bucăți groase de 3/8 inci. Topiți untul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați zahăr brun și fierbeți la foc moderat, amestecând, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
3
Se ia de pe foc. Aranjați ananasul deasupra amestecului de zahăr în cercuri concentrice, suprapunându-se ușor bucățile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
ZahărZahăr
1
Cernem împreună făina, cardamomul, praful de copt și sarea. Bateți untul într-un castron mare cu un mixer electric până când este ușor și pufos, apoi bateți treptat în zahăr granulat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Praf De CoptPraf De Copt
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
2
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Bateți în vanilie și rom.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
OuăOuă
ROMROM
3
Adăugați jumătate din amestecul de făină și bateți la viteză mică doar până se omogenizează. Bateți sucul de ananas, apoi adăugați amestecul de făină rămas, bătând doar până se omogenizează. (Aluatul poate părea ușor coagulat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De AnanasSuc De Ananas
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Se amestecă lingura peste toppingul de ananas și se întinde uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți tortul în mijlocul cuptorului până devine auriu și un tester iese curat, aproximativ 45 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Lăsați tortul să stea în tigaie 5 minute. Inversați o farfurie peste tigaie și inversați tortul pe farfurie (păstrând farfuria și tigaia ferm presate împreună). Înlocuiți orice ananas lipit de fundul tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Se presară ROM peste tort și se răcește pe farfurie pe un raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ROMROM
8
Serviți tortul doar cald sau la temperatura camerei.
1
* Unii dintre editorii alimentari au considerat că 3 lingurițe de cardamom sunt prea multe, dar alții au iubit aroma intensă.* Tortul poate fi făcut cu 1 zi înainte și răcit, acoperit. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista