Orange Crunch tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 88 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 12 porții cu 581 calorii, 4G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 24 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână zahăr brun, amestec de prăjituri, scorțișoară măcinată și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Crunch Portocaliu, Tort Crunch Portocaliu, și Tort Crunch portocaliu din camera cu bule pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 350 de metri pătrați (nu sunt recomandate tigăile întunecate sau antiaderente). Ungeți fundul doar a două tigăi rotunde de 8 sau 9 inci. Căptușiți fundul tigăilor cu hârtie cerată, apoi ungeți și făinați tigăile întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mediu, amestecați firimituri de cracker, zahăr brun, nuci pecan, scorțișoară și unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chifle Submarine De Tip Sandwich (aproximativ 6 Inci), împărțite
Zahăr Brun
Scorțișoară
Unt
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Presărați 1 cană de amestec de nuci pecan uniform în fundul fiecărei tigaie; apăsați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, coaja de portocală, amestecul de suc de portocale, uleiul și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Coaja De Portocala
Amestec De Tort
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
Bol
5
Se toarnă uniform în tigăi.
6
Coaceți runde de 8 inci 34 până la 41 de minute, runde de 9 inci 30 până la 37 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată și blaturile sunt bogate în maro auriu. Se răcește în tigăi 15 minute. Rulați cu grijă cuțitul ascuțit în jurul laturilor tigăilor pentru a slăbi prăjiturile.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori
Cuptor
Cuțit
7
Scoateți din tigăi în raftul de răcire, așezând amestecul de firimituri cu fața în sus. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
8
Într-un castron mare, amestecați ingredientele de glazură până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Așezați 1 strat, cu firimitura în sus, pe farfuria de servire.
10
Se întinde cu 1 cană glazură până la 1/4 inch de margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Adăugați al doilea strat, firimituri cu fața în sus. Partea de îngheț și partea superioară a tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
12
Se ornează cu felii de portocală. Pentru a servi, tăiați tortul cu cuțit zimțat. A se păstra acoperit la frigider.