Tort Cremos De Portocale

Tort Cremos De Portocale
Tort portocaliu cremos ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de benzi de coajă de portocală, gelatină, amestec de tort betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cremos De Portocale, Tort Cremos De Portocale, și Tort Cremos Cu Portocale Mandarine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mic, amestecați apă clocotită și gelatină până când gelatina este complet dizolvată. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Bomboane RuntsBomboane Runts
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/4 cană din amestecul de gelatină, 1/4 cană din concentratul de suc de portocale, uleiul, apa și albușurile de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bol ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
Bomboane RuntsBomboane Runts
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
3
Se toarnă în tigaie. Rezervați amestecul de gelatină rămas și concentratul de suc de portocale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Poke tort cald fiecare centimetru cu furculita.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
5
Așezați 1 lingură din amestecul de gelatină rezervat într-un castron mic cu microunde; pus deoparte. În amestecul de gelatină rămas, amestecați restul de 1/2 cană concentrat de suc de portocale; se toarnă încet peste tort. Tort rece complet, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Suc De PortocaleConcentrat De Suc De Portocale
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
6
Într-un castron mediu, amestecați ușor glazura și toppingul biciuit; tort de îngheț. Cuptor cu microunde 1 lingură amestec de gelatină neacoperit la 10 secunde pentru a lichefia. Folosind 1/4 linguriță lingură de măsurare, puneți picături mici de amestec de gelatină peste glazură. Cu lingură sau scobitoare, rotiți gelatina în glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate3 Linguri Alune Tocate Mărunt Sărate
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane RuntsBomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingurita Piper Negru Grosier,1 Lingurita Piper Negru Grosier,
1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj1/2 Cana Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei, Plus Mai Mult Pentru Periaj
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Încingeți fiecare bucată de tort cu fâșii de coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista