Tort Cremos De Portocale

Tort portocaliu cremos ar putea fi doar desert pe care il cautati. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 469 calorii. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de benzi de coajă de portocală, gelatină, amestec de tort betty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cremos De Portocale, Tort Cremos De Portocale, și Tort Cremos Cu Portocale Mandarine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Pulverizați fundul numai de tigaie de 13x9 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mic, amestecați apă clocotită și gelatină până când gelatina este complet dizolvată. Se răcește ușor, aproximativ 5 minute.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/4 cană din amestecul de gelatină, 1/4 cană din concentratul de suc de portocale, uleiul, apa și albușurile de ou cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bol ocazional.
Se toarnă în tigaie. Rezervați amestecul de gelatină rămas și concentratul de suc de portocale.
Coaceți 25 până la 30 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Poke tort cald fiecare centimetru cu furculita.
Așezați 1 lingură din amestecul de gelatină rezervat într-un castron mic cu microunde; pus deoparte. În amestecul de gelatină rămas, amestecați restul de 1/2 cană concentrat de suc de portocale; se toarnă încet peste tort. Tort rece complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mediu, amestecați ușor glazura și toppingul biciuit; tort de îngheț. Cuptor cu microunde 1 lingură amestec de gelatină neacoperit la 10 secunde pentru a lichefia. Folosind 1/4 linguriță lingură de măsurare, puneți picături mici de amestec de gelatină peste glazură. Cu lingură sau scobitoare, rotiți gelatina în glazură.
Încingeți fiecare bucată de tort cu fâșii de coajă de portocală. A se păstra acoperit la frigider.