Tort Clasic De Lire Sterline
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul clasic de lire sterline. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 638 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, coajă de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Clasic De Lire Sterline, Tort Clasic De Lire Sterline, și Tort Clasic De Lire Sterline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: o tigaie cu tub de 10 x 4 1/2 inci, tigaie Bundt de 12 căni sau două tigăi de pâine de 9 x 5 inci
Așezați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți și făinați tigaia la alegere.
Cerneti faina si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Bateți ouăle întregi, gălbenușurile, laptele și vanilia împreună într-o cană sau castron de măsurare de 4 căni și lăsați-le deoparte. Într-un mixer rezistent prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul la o viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Se toarnă treptat zahărul, 1/4 cană la un moment dat, pentru a crema și a ușura untul. (Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 3 minute.) Odată adăugat tot zahărul, opriți mașina și răzuiți părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc. Continuați să bateți amestecul de unt până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Adăugați coaja de lămâie și bateți încă 30 de secunde.
Opriți mașina și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului pentru a asigura chiar încorporarea ingredientelor. Rotiți mixerul la cea mai mică setare. Se toarnă treptat făina, 1/4 cană odată și se bate bătutul timp de 30 de secunde. Adăugați treptat amestecul de ouă. (Ar trebui să dureze aproximativ un minut pentru a turna totul în aluat.)
Scoateți vasul din mixer, răzuiți orice aluat de pe paletă și terminați de amestecat amestecul de ouă în aluat cu o spatulă de cauciuc. Aveți grijă să nu amestecați prea mult aluatul, dar asigurați-vă că răzuiți fundul vasului pentru a încorpora uniform toate ingredientele.
Puneți aluatul în tigaia pregătită și neteziți deasupra cu o spatulă.
Puneți tortul în cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, iar partea superioară revine când este presată ușor, aproximativ 1 oră și 30 de minute, pentru tub sau tigăi Bundt; și 50 de minute până la 1 oră pentru tigăi.
Răciți tortul, în tigaie, pe un suport, timp de 10 până la 15 minute. Inversați tortul pe o farfurie plată sau carton. Re-inversați tortul și așezați-l cu partea dreaptă în sus pe raft pentru a se răci complet. Dacă nu serviți în aceeași zi, înfășurați în folie de plastic și păstrați la temperatura camerei, timp de 4 până la 5 zile sau congelați timp de 1 lună.