Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul clasic de lire sterline. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 638 calorii, 8g de proteine, și 35g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de ouă, coajă de lămâie, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort Clasic De Lire Sterline, Tort Clasic De Lire Sterline, și Tort Clasic De Lire Sterline pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Echipament Special: o tigaie cu tub de 10 x 4 1/2 inci, tigaie Bundt de 12 căni sau două tigăi de pâine de 9 x 5 inci
Echipamente pe care le vei folosi
Flori Comestibile Ca Garnitură, Opțional
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
2
Așezați un raft în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți la 350 de grade F. Ungeți și făinați tigaia la alegere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Cerneti faina si sarea intr-un bol mediu si dati deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Bateți ouăle întregi, gălbenușurile, laptele și vanilia împreună într-o cană sau castron de măsurare de 4 căni și lăsați-le deoparte. Într-un mixer rezistent prevăzut cu accesoriul cu palete, bateți untul la o viteză medie până se omogenizează, aproximativ 1 minut. Se toarnă treptat zahărul, 1/4 cană la un moment dat, pentru a crema și a ușura untul. (Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 3 minute.) Odată adăugat tot zahărul, opriți mașina și răzuiți părțile laterale ale bolului și vâsliți cu o spatulă de cauciuc. Continuați să bateți amestecul de unt până când este ușor și pufos, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Zahăr Pudră și Frișcă, Opțional
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Cu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
1/2 Cutie (355 Ml) De Lapte Evaporat
3/4 Cană Plus 2 Linguri De Lapte Evaporat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate Suplimentare
5
Adăugați coaja de lămâie și bateți încă 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
6
Opriți mașina și răzuiți din nou părțile laterale ale bolului pentru a asigura chiar încorporarea ingredientelor. Rotiți mixerul la cea mai mică setare. Se toarnă treptat făina, 1/4 cană odată și se bate bătutul timp de 30 de secunde. Adăugați treptat amestecul de ouă. (Ar trebui să dureze aproximativ un minut pentru a turna totul în aluat.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Salvatoare
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
7
Scoateți vasul din mixer, răzuiți orice aluat de pe paletă și terminați de amestecat amestecul de ouă în aluat cu o spatulă de cauciuc. Aveți grijă să nu amestecați prea mult aluatul, dar asigurați-vă că răzuiți fundul vasului pentru a încorpora uniform toate ingredientele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cireșe Confiate Suplimentare
8
Puneți aluatul în tigaia pregătită și neteziți deasupra cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Puneți tortul în cuptor și reduceți temperatura la 325 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, iar partea superioară revine când este presată ușor, aproximativ 1 oră și 30 de minute, pentru tub sau tigăi Bundt; și 50 de minute până la 1 oră pentru tigăi.
Echipamente pe care le vei folosi
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
Gumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
11
Răciți tortul, în tigaie, pe un suport, timp de 10 până la 15 minute. Inversați tortul pe o farfurie plată sau carton. Re-inversați tortul și așezați-l cu partea dreaptă în sus pe raft pentru a se răci complet. Dacă nu serviți în aceeași zi, înfășurați în folie de plastic și păstrați la temperatura camerei, timp de 4 până la 5 zile sau congelați timp de 1 lună.