Tort Bisquick Cu Lămâie Și Lămâie
Nevoie de o desert fără gluten și vegetarian? Bisquick tort de lămâie cu lămâie ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 5g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți unt, vanilie, lapte și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Tort de lămâie cu glazură de miere de lămâie, Tort de lămâie cu o glazură de lămâie acidulată, și Tort de lămâie cu felii de lămâie confiate.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 325 F. Se pulverizează numai fundul tăvii de pâine de 9x5 inci cu spray de copt cu făină. Într-un castron mare, bateți toate ingredientele tortului, cu excepția coajei de lămâie, cu un mixer electric la viteză mică de 30 de secunde, răzuind bolul în mod constant. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional. Se amestecă coaja de lămâie.
Coaceți 45 până la 50 de minute sau până când scobitoarea introdusă în centru iese curată. Se răcește 10 minute. Slăbiți laturile tortului din tigaie cu spatula metalică.
Scoateți tortul din tigaie în raftul de răcire. Se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie cu lingura până se omogenizează.
Stropiți glazura peste tort.