Tort album foto de absolvire

Tort album foto de absolvire
Tortul pentru album foto de absolvire durează aproximativ 1 oră și 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15 și costă 1,06 USD per porție. O porție conține 683 de calorii, 9 g de proteine și 24 g de grăsimi. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și luați praf de copt, lipiți colorant alimentar în culorile școlii, celofan transparent și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 15%. Acest scor nu este atât de grozav. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Tort cu foaie de absolvire, Decorațiuni pentru tort de absolvire și Capsule de absolvire.

Instrucțiuni

1
Într-un castron, cremă unt și 1-1/2 căni de zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Plus 2 Linguri De Unt, înmuiat1 Cană Plus 2 Linguri De Unt, înmuiat
Celofan LimpedeCelofan Limpede
Celofan Transparent Pentru Acoperirea PlăciiCelofan Transparent Pentru Acoperirea Plăcii
Echipamente pe care le vei folosi
Celofan Transparent Pentru Acoperirea PlăciiCelofan Transparent Pentru Acoperirea Plăcii
2
Adăugați gălbenușurile de ou și bateți bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Placa De AcoperirePentru Placa De Acoperire
3
Combinați făina, semințele de mac, coaja de lămâie, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
Lipiți Colorant Alimentar în Culorile școliiLipiți Colorant Alimentar în Culorile școlii
Sfaturi Pentru Patiserie — Runda #3Sfaturi Pentru Patiserie — Runda #3
Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67Sfaturi Pentru Produse De Patiserie – Rotund #3, Steaua #18, Floarea #107 și Frunza #67
Sfaturi Pentru Patiserie — Rotund #3, Steaua #18, Floare #107 și FrunzăSfaturi Pentru Patiserie — Rotund #3, Steaua #18, Floare #107 și Frunză
4
Se adaugă la amestecul smântânat alternativ cu zară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalaj Pentru CadouriAmbalaj Pentru Cadouri
5
Într-un castron mic, bate albușurile până se formează vârfuri moi. Bateți zahărul rămas, câte 1 lingură, până se formează vârfuri tari. Se pliază în aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Folie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea PlăciiFolie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea Plăcii
Folie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea PlăciiFolie Galbenă Pentru Cadou Pentru Acoperirea Plăcii
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Placa De AcoperirePentru Placa De Acoperire
6
Se toarnă într-un 13-in uns și făinut. x 9-in. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
7
Coaceți la 325° timp de 45-50 de minute sau până când scobitoarea introdusă aproape de centru iese curată. Se răcește 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din tavă pe grătar pentru a răci complet tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Transferați pe placa acoperită.
10
Trasează modelul cărții de două ori pe hârtie cerată.
11
Elimina. Pe o parte lungă a prăjiturii, poziționați modelele astfel încât marginile drepte lungi să se așeze pe tablă, iar capetele largi de carne în centrul tortului. Asigurați-vă cu scobitori. Cu un cuțit zimțat și următoarele modele, tăiați partea de sus a prăjiturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
12
Scoateți blatul tortului și păstrați pentru o altă utilizare. Repetați pe cealaltă parte lungă.
13
Pentru glazură, cremă unt, shortening și vanilie într-un bol. Incorporati zaharul de cofetari si laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®Ciocolate Cu Lapte Hershey®'s Kisses®
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
14
Puneți 1 cană de glazură într-un castron pentru bordura în jurul prăjiturii. Nuanță cu colorant alimentar pentru culoarea școlii principale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)24 Până La 28 De Bucăți De Lemn Dulce Multicolor, Decojit și Desprins (23 Cm Fiecare)
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
15
Puneți 1/3 cană de glazură într-un alt castron și nuanțați cu a doua culoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
16
Pune 1 lingura de glazura intr-un bol si lasa alb. Pune bolurile deoparte. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
17
Dacă fotografia nu este laminată, înfășurați-o într-o folie de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
18
Așezați fotografia în centrul unei pagini de tort.
19
Tăiați o gaură mică într-un colț de aluat sau pungă de plastic. Introduceți vârful rotund #
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
20
Umpleți cu glazură principală de culoarea școlii. Referindu-ne la fotografia de mai sus, conducta „CLASA ____” pe pagina fără fotografie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
21
Introduceți vârful florii picături #10
22
Așezați o margine de frânghie în jurul marginilor de jos ale prăjiturii. Pipe flori la colțurile fotografiei. Țevi la întâmplare cinci flori deasupra și trei flori sub scris.
23
Umpleți o altă pungă cu glazură albă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
24
Tăiați o gaură mică în colț; trageți un punct în centrul florilor.
25
Pregătiți o a treia pungă; introduceți vârful stea #18 și umpleți cu glazură a doua culoare școlară. Modele de țevi foto de deasupra și de dedesubt. Țevi viță de vie pe fiecare parte a grupurilor de flori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
26
Introduceți vârful frunzei #6
27
Pune frunzele aleatoriu lângă flori.
28
Scoateți fotografia înainte de a tăia tortul.

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să combinați cu Cream Sherry, Port și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Berlucchi Franciacorta '61 Extra Brut
Extra Brut '61 este un omagiu adus nașterii Franciacorta în 1961 - anul în care Berlucchi a produs primul vin spumant din această metodă clasică. Acest sclipitor distractiv și plin de viață oferă fructe citrice și un finisaj crocant și curat.Amestec: 85% Chardonnay, 15% Pinot Nero*Eticheta pentru Franciacorta '61 Extra Brut este în proces de schimbare. Este posibil să primiți oricare dintre aceste două etichete prezentate mai sus. Etichete specifice nu pot fi solicitate.
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții15
Scor De Sănătate2
Revista