Topping De Ricotta Dulce
Nevoie de o garnitură fără gluten? Toppingul de Ricotta dulce ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție conține 140 de calorii, 5g de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 40 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping cu bici rece, zahăr pudră, brânză ricotta originală polly-o și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 16%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Încercați Topping de Ricottan și spanac, Moussaka cu Halloumi și topping de brânză Ricotta, și Cheesecake Ricotta cu lămâie cu Topping de căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați ricotta, zahărul, sucul de lămâie și vanilia în recipientul robotului de bucătărie; capac. Procesați până la neted. Lingură în castron mediu.
Adăugați topping biciuit; se amestecă cu biciul de sârmă până se omogenizează bine. Acoperă.
Dați la frigider cu cel puțin 1 oră înainte de servire.