Topinambur și Gratin de cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinarea din Ierusalim și gratinul de cartofi dulci. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză gruyincrucrore, anghinare din Ierusalim și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin De Anghinare Din Ierusalim, Gratin De Anghinare Din Ierusalim, și Eglefin afumat și Gratin de anghinare din Ierusalim.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Folosind 1 linguriță de unt, ungeți o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci și un pătrat de folie de 12 inci.
Într-o tigaie medie, topiți 1 linguriță de unt.
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar încă verde, aproximativ 2 minute.
Transferați prazul pe o farfurie.
Topiți restul de 1 linguriță de unt în tigaie și adăugați firimiturile de pâine. Gatiti, amestecand, pana se acopera si se rumeneste usor.
Transferați firimiturile pe o farfurie și aruncați cu Gruyre.
Puneți jumătate din feliile de anghinare din Ierusalim în farfuria de plăcintă pregătită și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu jumătate din feliile de praz și jumătate din feliile de cartof dulce, rezervând cele mai frumoase felii pentru blat. Condimentează cu sare și piper și repetă cu restul de anghinare din Ierusalim, praz și cartof dulce.
Se toarnă crema uniform deasupra.
Acoperiți farfuria de plăcintă cu folia, unsă cu unt în jos și coaceți timp de 30 de minute, sau până când clocotesc și legumele sunt doar fragede.
Scoateți folia și coaceți timp de 20 de minute, sau până se rumenesc ușor.
Presărați firimiturile deasupra și coaceți timp de 20 de minute mai mult, sau până devin aurii.
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.