Topinambur și Gratin de cartofi dulci

Topinambur și Gratin de cartofi dulci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați anghinarea din Ierusalim și gratinul de cartofi dulci. Această rețetă face 4 porții cu 381 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.87 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare și piper, brânză gruyincrucrore, anghinare din Ierusalim și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Gratin De Anghinare Din Ierusalim, Gratin De Anghinare Din Ierusalim, și Eglefin afumat și Gratin de anghinare din Ierusalim.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Folosind 1 linguriță de unt, ungeți o farfurie de plăcintă de sticlă de 9 inci și un pătrat de folie de 12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Într-o tigaie medie, topiți 1 linguriță de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați prazul și gătiți la foc moderat până se înmoaie, dar încă verde, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
5
Transferați prazul pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PrazPraz
6
Topiți restul de 1 linguriță de unt în tigaie și adăugați firimiturile de pâine. Gatiti, amestecand, pana se acopera si se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Transferați firimiturile pe o farfurie și aruncați cu Gruyre.
8
Puneți jumătate din feliile de anghinare din Ierusalim în farfuria de plăcintă pregătită și condimentați cu sare și piper. Acoperiți cu jumătate din feliile de praz și jumătate din feliile de cartof dulce, rezervând cele mai frumoase felii pentru blat. Condimentează cu sare și piper și repetă cu restul de anghinare din Ierusalim, praz și cartof dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare Din IerusalimAnghinare Din Ierusalim
Sare și PiperSare și Piper
Cartofi DulciCartofi Dulci
PrazPraz
9
Se toarnă crema uniform deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
10
Acoperiți farfuria de plăcintă cu folia, unsă cu unt în jos și coaceți timp de 30 de minute, sau până când clocotesc și legumele sunt doar fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
11
Scoateți folia și coaceți timp de 20 de minute, sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Presărați firimiturile deasupra și coaceți timp de 20 de minute mai mult, sau până devin aurii.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
13
Lăsați să stea 15 minute înainte de servire.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista