Toor Dal cu legume de Tobă (rețetă de linte indiană)

Toor Dal cu legume de Tobă (rețetă de linte indiană)
Rețeta Toor Dal cu legume de Tobă (rețetă de linte indiană) este gata în aproximativ 1 oră și 12 minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten opțiune pentru iubitorii de mâncare indiană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 253 calorii. Pentru 73 de cenți pe porție, veți obține un curs principal care servește 8. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, suc de lămâie, tobe și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare sunt Supă indiană de fasole mung și Toor Dal, drumstick masalan sau drumstick curry / drumstick s, și Rețetă de supă de linte vegetariană condimentată {Secret Recipe Club}.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Ai putea încerca Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 38 de dolari pe sticlă.
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Vocal Vineyards Alfaro Vineyard Gruner Veltliner
Această structură 100% Gruner Veltliner este de invidiat. În combinație cu spray-ul de sare rece de la Monterey Bay și fermentarea în butoi 50%, profilul continuă să impresioneze prin complexitatea sa între fructele de livadă verde tartă și erbacee. Un finisaj proaspăt, îmbucurător, reflectă caracteristicile clasice Gruner Veltliner ale piperului alb și mineralității pietroase, cu un pic de salinitate.
DificultateGreu
Gata În1 h, 12 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista