Ton Prăjit Cu Susan

Ton Prăjit Cu Susan
Tonul prăjit cu susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 4 și costă $14.28 pe portie. O porție conține 959 calorii, 89G de proteine, și 56G de grăsime. 279 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână pastă de wasabi, ulei de susan, mirin și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 99%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Ton Prăjit Cu Susan, Ton ars cu crustă de susan, și Ton Negru Prăjit Cu Susan.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, amestecați împreună sosul de soia, mirinul, mierea și uleiul de susan. Împărțiți în două părți egale. Se amestecă oțetul de orez într-o parte și se lasă deoparte ca sos de scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Oțet De OrezOțet De Orez
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Întindeți semințele de susan pe o farfurie. Înveliți fripturile de ton cu amestecul de sos de soia rămas, apoi apăsați în semințele de susan pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Friptură De TonFriptură De Ton
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
3
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie din fontă la foc mare până când este foarte fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați fripturile în tigaie și căutați aproximativ 30 de secunde pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Se servește cu sosul de scufundare și pasta de wasabi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
Pastă De WasabiPastă De Wasabi

Ingrediente

680Nuci de orice fel (tocate)fripturi de tonfripturi de ton680Nuci de orice fel (tocate)fripturi de tonfripturi de ton1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1-1/4 cani de cereale Mueslix cu stafide, curmale si migdale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mirin (vin dulce Japonez)mirin (vin dulce Japonez)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)mirin (vin dulce Japonez)mirin (vin dulce Japonez)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1 legătură de spanac proaspăt (aproximativ 3 căni)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de vin de orezoțet de vin de orez1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)oțet de vin de orezoțet de vin de orez2(iarnă)ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată2(iarnă)ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă cu flori de portocal (sau 1/4 linguriță fiecare coajă de lămâie rasă și coajă de portocală)apă cu flori de portocal (sau 1/4 linguriță fiecare coajă de lămâie rasă și coajă de portocală)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri6 chifle cu susan, împărțite6 chifle cu susan, împărțite4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăpastă de wasabipastă de wasabi

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este Robert Mondavi Napa Merlot. Are 4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 30 de dolari.
Robert Mondavi Napa Merlot
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista