Ton Picant Dip
Dip ton Tangy este un fără gluten, primar și pescatarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 481 calorii. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți cremă de brânză, suc de lime, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este solid. Încercați Bunwiches De Ton Picant, Burgeri de ton picant, și Cornuri De Ton Tangy pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu, amestecați crema de brânză, sucul de lămâie, sucul de lămâie, ceapa verde, buruienile de mărar, sarea și piperul. Se amestecă până se omogenizează.
Se amestecă tonul și uleiul de măsline. Acoperiți și răciți în frigider aproximativ 25 de minute.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și roscinct. Deși pește este adesea asociat cu vin alb,' meatier ' pește ca ton absolut poate merge cu vin roșu. De asemenea, un Rosa se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Robert Mondavi Napa Merlot. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4 din 5 stele și un preț de aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Robert Mondavi Napa Merlot]()
Robert Mondavi Napa Merlot
Aromele multidimensionale ale vinului provin din struguri cultivați în terroiruri distincte din Valea Napa, inclusiv Carneros, cerbi Leap și Oakville districte. Tehnicile tradiționale, inclusiv drojdiile native, macerarea extinsă, îmbătrânirea în butoaie de stejar francez și îmbutelierea fără filtrare, au sporit complexitatea vinului. Acest vin este delicios, cu multe intrări și brânzeturi. Una dintre perechile noastre preferate de mâncare este curcanul prăjit cu umplutură de ciuperci sălbatice și nuci. Friptura de miel, frecată cu ierburi aromate și condimente, sau coapsa de porc la grătar se căsătorește perfect cu aromele delicioase ale vinului.