Ton Mediteranean
Tunanul mediteranean este un fără lactate și pescatarian rețetă cu 5 porții. O porție conține 98 calorii, 11g de proteine, și 4G de grăsime. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ton, măsline umplute cu pimento, sos de vinaigretă cu roșii solare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Cu o lingură scor de 43%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare sunt Beneficiile pentru sănătate ale tonului: salată Antipasto Tunan mediteranean, Salată Mediteraneană De Ton, și Salată Mediteraneană De Ton.
Instrucțiuni
Se amestecă tonul, măslinele și pansamentul până se omogenizează bine; acoperi.
Dați la frigider câteva ore sau până la răcire.
Se servește cu biscuiții.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul funcționează foarte bine cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Un vin pe care l-ai putea încerca este La Jota Howell Mountain Merlot. Are 4,2 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 99 de dolari.
![La Jota Howell Muntele Merlot]()
La Jota Howell Muntele Merlot
#37 Wine Spectator Top 100 din 20192016 La Jota Merlot cuprinde tot ceea ce este Merlot de munte cu o structură de savurat. Notele de espresso, ciocolată neagră și pâine prăjită urmează mure coapte, mineralitate și greutate pe palat.