Ton Cu Crustă De Susan Cu Sos Japonez

Tonul cu crustă de susan cu sos japonez de scufundare ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,77 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 42G de proteine, 27G de grăsime, și un total de 484 calorii. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Super Bowl. Un amestec de fripturi de ton, ulei de măsline, pastă miso și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei japoneze. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este uimitor. Rețete similare sunt Ton prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov, Ton prăjit cu susan cu sos de scufundare cu ghimbir-morcov, și Ton cu crustă de susan cu sos de morcov-ghimbir.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Tonul poate fi asociat cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
![Maddalena Merlot]()
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.