Ton cu brânză Mornay
Cheesy Tuna Mornay este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 368 de calorii . Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Salată de ton Ahi prăjită , Spaghete cu ton cu fasole și Ceviche cu ton Ahi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată.
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Între timp, topește untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Amestecați treptat laptele, astfel încât să nu se formeze cocoloașe. Se amestecă constant până când amestecul fierbe, apoi se amestecă jumătate din brânză.
Adăugați mazărea, porumbul și macaroanele.
Scurge tonul, lasand o cantitate mica de lichid pentru a-l mentine umed. Fulgi cu o furculiță și amestecați în amestecul de brânză.
Transferați într-o caserolă și acoperiți cu brânză rămasă.
Presărați pesmet peste brânză.
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul este clocotiș și brânza se rumenește.