Ton cu brânză Mornay

Ton cu brânză Mornay
Cheesy Tuna Mornay este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 27 g de proteine , 18 g de grăsimi și un total de 368 de calorii . Pentru 1,14 USD per porție , această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină, unt, ton și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 de minute . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă pescatariană . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69% . Acest scor este solid. Salată de ton Ahi prăjită , Spaghete cu ton cu fasole și Ceviche cu ton Ahi sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Aduceți la fiert o oală cu apă ușor sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, PreparatHrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin, Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați pastele și gătiți până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
3
Scurgere.
4
Între timp, topește untul într-o cratiță mică la foc mediu. Se amestecă făina până se omogenizează. Amestecați treptat laptele, astfel încât să nu se formeze cocoloașe. Se amestecă constant până când amestecul fierbe, apoi se amestecă jumătate din brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
5
Adăugați mazărea, porumbul și macaroanele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Macaroane InelMacaroane Inel
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, DezghețatPorumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
6
Scurge tonul, lasand o cantitate mica de lichid pentru a-l mentine umed. Fulgi cu o furculiță și amestecați în amestecul de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
7
Transferați într-o caserolă și acoperiți cu brânză rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
8
Presărați pesmet peste brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
9
Coaceți timp de 20 de minute în cuptorul preîncălzit, până când sosul este clocotiș și brânza se rumenește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista