Ton ars cu Salsa de Papaya

Ton ars cu Salsa de Papaya
Tonul ars cu Salsan de Papaya este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 2 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 13g de grăsime, și un total de 382 calorii. Pentru $7.49 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Funcționează bine ca un fel principal scump. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Un amestec de fripturi de ton, suc de lămâie, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Ton La Grătar Cu Salsa De Mango-Papaya, Ton la grătar cu ananas fierbinte-salsa de Papaya, și Ton Ars Cu Salsa Tropicală.

Instrucțiuni

1
Peel și semințe papaya; se taie în cuburi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
2
Într-un castron, amestecați papaya, ceapa, chili, coriandru și suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ananas ObișnuitAnanas Obișnuit
Ardei IuteArdei Iute
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se adaugă sare după gust. Puneți deoparte în timp ce pregătiți pește sau acoperiți și răciți până la 4 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
4
Clătiți peștele și uscați-l. Înveliți ambele părți ale fripturilor cu ulei și presărați peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
FripturăFriptură
PeștePește
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Încălziți o tigaie antiaderentă de 10 până la 12 inci la foc mare; adăugați pește și gătiți, rotind o dată, până când este opac pe ambele părți, dar încă roz în centru (tăiat pentru a testa), 4 până la 6 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Transferați fripturile în farfurii și lingurați salsa peste porții.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FripturăFriptură
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
7
* Căutați ton alb din Pacific capturat de troli sau stâlpi; este pescuit mai durabil decât paragatul, iar peștii au niveluri mai scăzute de mercur. U. S. A. ahi este următorul cel mai bun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ton AlbTon Alb
PeștePește

Echipamente

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Maddalena Merlot cu un rating de 4,8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot
Maddalena Merlot oferă arome de fructe coapte și condimente de stejar cu note de vanilie și anason. Aromele de fructe coapte includ prune strălucitoare și zmeură. Aromele de fructe salută palatul, iar taninurile moi încadrează textura proaspătă care acoperă gura.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate100
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista