Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi

Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi
Dacă $2.37 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tonul ars cu legume ni Aproximoise și unt de usturoi ar putea fi un minunat fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 422 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați haricots verts, roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ton Ars Ni, Salată Nicoise cu ton ars, și Salată De Nicoise Cu Ton Ars pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați raftul la 6 inci de la elementul broiler și preîncălziți broiler la mare. Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Stropiți roșiile cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se fierbe timp de 8 minute sau până la spargere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu cel puțin 1 inch apă sărată rece. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă Haric 8erts verts. Gatiti fasolea timp de trei minute, apoi scoateti-o cu strecuratoare si transferati-o intr-o baie de gheata. Continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru ServireOtet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Se scurge și se lasă deoparte.
5
Între timp, așezați 3 linguri de ulei de măsline, usturoiul și coaja de lămâie într-o oală mică la foc mediu mic. Gatiti pana cand bulele incep sa se formeze in jurul zestului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
Ulei De Canola Pentru PrăjireUlei De Canola Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
7
Adăugați untul în uleiul infuzat, amestecați pentru a combina și aruncați căței de usturoi și coaja de lămâie. Aruncați vârfurile de haricot și cartofii cu uleiul de usturoi-unt, busuiocul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Haricots VertsHaricots Verts
Roșii Uscate La Soare Dintr-un BorcanRoșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Ulei InfuzatUlei Infuzat
2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat2 Linguri De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocat
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Câteva Parmiginao-Reggiano RasCâteva Parmiginao-Reggiano Ras
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați tonul cu herbes de Provence, sare și piper pe ambele părți. Căutați timp de 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte pentru puț mediu spre mediu. Așezați cartofii și haricots verts, așezați tonul deasupra și îngrămădiți roșiile cherry prăjite deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate2 Cani De Struguri Rosii Sau Verzi Fara Samburi, Taiati La Jumatate
Roșie Verde Zebra, Feliată SubțireRoșie Verde Zebra, Feliată Subțire
Haricots VertsHaricots Verts
Pachet Sazon Cu Coriandru Si AchiotePachet Sazon Cu Coriandru Si Achiote
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
9
Serviți cu o pană de lămâie, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate12
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista