Ton ars cu legume ni Approcosoise și unt de usturoi
Dacă $2.37 pe portie se încadrează în bugetul dvs., tonul ars cu legume ni Aproximoise și unt de usturoi ar putea fi un minunat fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. O porție conține 422 calorii, 5g de proteine, și 34G de grăsime. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați haricots verts, roșii cherry, pătrunjel cu frunze plate și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Ton Ars Ni, Salată Nicoise cu ton ars, și Salată De Nicoise Cu Ton Ars pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați raftul la 6 inci de la elementul broiler și preîncălziți broiler la mare. Preîncălziți broilerul.
Stropiți roșiile cu aproximativ 1 linguriță de ulei de măsline, condimentați cu sare și piper și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu pergament. Se fierbe timp de 8 minute sau până la spargere.
Puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu cel puțin 1 inch apă sărată rece. Se aduce la fierbere, apoi se adaugă Haric 8erts verts. Gatiti fasolea timp de trei minute, apoi scoateti-o cu strecuratoare si transferati-o intr-o baie de gheata. Continuați să gătiți cartofii până se înmoaie, aproximativ 20 de minute în total.
Se scurge și se lasă deoparte.
Între timp, așezați 3 linguri de ulei de măsline, usturoiul și coaja de lămâie într-o oală mică la foc mediu mic. Gatiti pana cand bulele incep sa se formeze in jurul zestului.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Adăugați untul în uleiul infuzat, amestecați pentru a combina și aruncați căței de usturoi și coaja de lămâie. Aruncați vârfurile de haricot și cartofii cu uleiul de usturoi-unt, busuiocul și pătrunjelul. Se condimentează cu sare și piper. Pune deoparte.
Într-o tigaie mică antiaderentă, încălziți restul de 2 lingurițe de ulei de măsline până la sclipire. Condimentați tonul cu herbes de Provence, sare și piper pe ambele părți. Căutați timp de 1 1/2 până la 2 minute pe fiecare parte pentru puț mediu spre mediu. Așezați cartofii și haricots verts, așezați tonul deasupra și îngrămădiți roșiile cherry prăjite deasupra.
Serviți cu o pană de lămâie, dacă doriți.
Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz
Merlot, Pinot Noir și vinul rosulimbrox sunt alegerile mele de top pentru ton. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Merlotul regizorului cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Merlotul regizorului]()
Merlotul regizorului
Merlotul regizorului nostru din 2014 oferă lux și un palat rotund și plin. Parfumul său demonstrează fructe roșii și negre cu note de anason și lemn condimentat. Suculent la intrare, vinul se lărgește și devine catifelat pe gust, cu arome de prune, loganberry și cireș negru accentuate de note subtile de condimente de fasole espresso și vanilie prăjită. Taninurile medii susțin corpul acestui vin, oferind rafinament în finisajul său. Perechi frumos cu piept, cotlet de porc la grătar și linguine cu pesto.