Tom Szaller ' s great Pan sau umplutură de păsări

Tom Szaller ' s great Pan sau umplutură de păsări
Rețeta Tom Szaller ' s great Pan sau umplutura de păsări poate fi făcută în aproximativ 1 oră și 45 de minute. Pentru 79 cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 25. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 281 calorii. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 183 ar spune că a lovit locul. Un amestec de sare de țelină, condimente de pasăre, sare de condimente și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Cu o lingură scor de 51%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tom Szaller ' s great Pan sau umplutură de păsări, Bile mari de umplutură, și Faimoasa umplutură a bunicii.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și adâncă. Gatiti la foc mediu pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se scurge, se sfărâmă și se lasă deoparte.
4
Așezați cârnații într-un cuptor olandez mare. Gatiti la foc mediu, amestecand pentru a se prabusi, pana se rumenesc uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
5
Scurgere.
6
Adăugați slănina în cârnați împreună cu ceapa, ardeiul gras verde, ardeiul gras roșu, ciupercile, untul, piperul, sarea de țelină, sarea de condiment, condimentele de pasăre, busuiocul, usturoiul praf și apa. Aduceți la fierbere; gatiti si amestecati 10-20 de minute, pana cand legumele sunt moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Gât De PuiGât De Pui
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Sare De țelinăSare De țelină
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți1 Kilogram De Cartofi Yukon Gold Mici, Curățați, Dar Nu Decojiți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Așezați treptat pâinea în amestec, amestecând bine până când toate bucățile sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
8
Transferați într-un vas mare de copt sau două vase medii de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 40 până la 60 de minute sau până când blatul începe să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții25
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista