Tofu Panificat Vegan
Tofu panificat Vegan ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără lactate servește 6 și costă 53 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 134 calorii. Această rețetă este plăcută de 5 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Un amestec de pesmet, maioneză vegană, tofu și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 34%. Încercați Tofu copt la cuptor cu sos de ciuperci Portobello, Plăcintă vegană cu tofu și Oală de legume, și Cel Mai Bun Tofu Vegan Mapo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Înveliți interiorul unui vas de copt de 9x13 inci cu ulei de măsline.
Se amestecă maioneza și apa împreună într-un castron.
Așezați firimiturile de pâine într-un bol separat.
Înmuiați feliile de tofu în amestecul de maioneză; apăsați tofu în firimiturile de pâine până când sunt acoperite complet.
Așezați tofu acoperit în vasul de copt pregătit.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când tofu este complet gătit și pâinea este rumenită, aproximativ 45 de minute.