Tofu Condimentat Thailandez

Tofu condimentat Thailandez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Această rețetă servește 2. Pentru $2.05 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană are 272 calorii, 11g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. Dacă aveți la îndemână bulion de legume, fasole, tofu și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Legume thailandeze Tofu Se amestecă / legume thailandeze s, supă de tofu de legume thailandeze , cum se face supă de tofu de legume thailandeze, și Pad Thai cu Tofu.
Instrucțiuni
* Sau folosiți 4 uncii de tofu plus un file de tilapia sau o jumătate de piept de pui dezosată, fără piele.
Așezați tofu între straturile de prosoape de hârtie și cântăriți-le cu o tigaie grea pentru a îndepărta excesul de apă. Se lasă deoparte să se scurgă timp de 10 minute.
Combinați pasta de curry, zahărul și sosul de pește; puneți jumătate din acest sos într-o pungă de plastic resigilabilă. (Dacă folosiți pește sau pui, împărțiți acea jumătate din sosul curry între 2 pungi - una pentru tofu și una pentru pește sau pui.)
Adăugați tofu și pește sau pui (dacă utilizați), sigilați și lăsați deoparte timp de 15 minute. Într-o cratiță, combinați fasolea verde, bulionul, uleiul și curry-ul rămas. Fierbeți până când fasolea este fragedă, aproximativ 5 minute. Acoperiți pentru a vă încălzi.
Înveliți ușor o tigaie antiaderentă cu spray de gătit cu legume și puneți-o la foc mediu. Când este fierbinte, adăugați tofu și gătiți până devin aurii, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Transferați pe o farfurie și acoperiți. (Gatiti pestele sau puiul daca folositi.)
Se servește cu fasolea verde.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru Thai. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Originalul Raats Chenin Blanc cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
![Raats Original Chenin Blanc]()
Raats Original Chenin Blanc
Cheninul Original este fabricat fără utilizarea vreunui stejar pentru a păstra caracterul "original", vibrant al fructului Fesh al vinului. Este plin de arome suculente de ananas, măr delicios auriu și citrice, cu note de ghimbir, caprifoi și floare de portocal și o mineralitate minunată. Această ofertă strălucitoare și gustoasă de la maestrul Chenin Bruwer Raats rivalizează cu cea mai bună Vale a Loarei Chenin."Cu adevărat curat, cu piersici albe, caprifoi și note minerale care conduc prin finisajul lung și bine definit. Există, de asemenea, o mare aciditate crocantă îngropată aici."Wine Spectator89 puncte