Toffee-Cheesecake Cu Dovleac
O porție conține 428 calorii, 5g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 16. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 9 ore și 35 de minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, dovleac, frișcă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Toffee-Cheesecake cu dovleac, Cheesecake Crocant Cu Caramel De Dovleac, și Cheesecake de dovleac cu sos de caramel lipicios pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 149°.pulverizați tigaia cu arc de 9 inci cu spray de gătit. Într-un castron mic, amestecați firimiturile și untul. Apăsați în partea de jos a pan.
Coaceți 15 minute. Se răcește 10 minute.
Într-un castron mare, bateți crema de brânză, 1/2 cană de zahăr și vanilia cu mixerul electric la viteză mare până la omogenizare. Bateți în 2 ouă. Se amestecă 1 cană din bucățile de caramel.
Se întinde peste crustă. Într-un castron mare, amestecați dovleacul, frișca, 2/3 cană zahăr, scorțișoara, sarea și restul de 3 ouă doar până se omogenizează. Încet și cu grijă lingura peste stratul de cheesecake.
Coaceți 2 ore sau până când marginea cheesecake-ului este setată la cel puțin 2 inci de marginea tigaiei, dar centrul încă se mișcă ușor atunci când este mutat. Opriți cuptorul; deschideți ușa cuptorului de cel puțin 4 inci. Lăsați cheesecake în cuptor 30 de minute. Rulați spatula în jurul marginii tigaiei. Se răcește 30 de minute. La frigider 6 ore sau peste noapte. Rulați spatula în jurul marginii tigaiei; îndepărtați partea tigaiei. Țeavă biciuit topping în jurul marginilor de cheesecake; se presara cu restul de caramele biți.