Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de supă, așa că încercați tocană rapidă de năut și legume de vară. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 252 calorii. Pentru $1.97 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați dovlecei, naut, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Legume De Năut, Tocană de năut și legume curry, și Tocană de legume de năut și de iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o oală medie la foc mediu. Gatiti ceapa pana devine translucida, dar nu rumenita, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați morcovii și gătiți până se înmoaie ușor, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Morcov
3
Se amestecă bulionul, nautul, dovleceii, porumbul, sarea și piperul și se fierbe. Reduceți căldura și fierbeți 2 minute, apoi amestecați roșiile și sparanghelul și gătiți până când dovleceii sunt fragede, dar nu moale, cu aproximativ 3 minute mai mult. Se toarnă în boluri și se ornează cu busuioc.