Tocană Irlandeză, În Felul Meu

Tocană Irlandeză, În Felul Meu
Reteta tocană irlandeză, drumul meu este gata în aproximativ 3 ore și 30 de minute și este cu siguranță un remarcabil fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de alimente europene. Pentru $ 2.45 pe portie, această rețetă acoperă 36% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest curs principal are 471 calorii, 34G de proteine, și 12g de grăsime per portie. Această rețetă servește 8. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bere, sare, ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budincă De Amidon De Porumb Cu Ciocolată ca desert. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Sfântului patrick eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Rețete similare includ Annie Gunns Irish Coddle – această tocană irlandeză este umplut cu bacon, cârnați, bere, cartofi, și mai mult, Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, și Tocană irlandeză.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Așezați 1 ceapă în tigaie și condimentați cu sare, piper și condimente italiene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente ItalieneCondimente Italiene
PiperPiper
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se amestecă în usturoi. Gatiti si amestecati pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
4
Se amestecă mielul și carnea de porc și se gătește până se rumenesc uniform. Reduceți căldura la minim și turnați bulion de vită. Simmer 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion De VităBulion De Vită
MielMiel
Carne De PorcCarne De Porc
5
Transferați amestecul de tigaie într-un vas mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Se amestecă morcovii, Napul, păstârnacul, ardeiul gras roșu, ardeiul gras galben, ardeiul gras verde, ceapa rămasă și țelina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei GalbenArdei Galben
Ardei GrasArdei Gras
Ardei RoșuArdei Roșu
PăstârnacPăstârnac
MorcovMorcov
țelinățelină
NapNap
CeapăCeapă
7
Se toarnă berea. Acoperiți și gătiți 2 ore la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
8
Scoateți 1/2 cană lichid de tocană. Amestecați cartofii în oală și continuați să gătiți 30 de minute sau până când cartofii sunt fragede. Cu aproximativ 15 minute înainte de servire, amestecați amidonul de porumb în lichidul rezervat. Se amestecă în tocană pentru a se îngroșa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CartofiCartofi
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate98
Revista