Tocană de vită din Texas

Tocană de vită din Texas
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete fără gluten, fără lactate și 30 de rețete întregi în cutia de rețete, tocană de carne de vită din Texas ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,4 USD per porție , obțineți un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33 g de proteine , 11 g de grăsimi și un total de 259 de calorii . Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Este perfect pentru toamna . Dacă aveți la îndemână apă, roșii conservate, pudră de usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 71% , ceea ce este bun. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Texas Stew , Texas Ranch-Style Stew și Texas Beef Barbecue .

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez sau o cratiță mare, gătiți carnea de vită până când nu mai este roz, adăugând ulei dacă doriți; scurgere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt RupteFrunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Adăugați ceapa, pudra de usturoi, piper și apă; aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 45 de minute sau până când carnea este aproape fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, OpționalMăsline Coapte Fără Sâmburi Sau Umplute Cu Piment, Opțional
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
3
Adăugați roșiile, chimenul și sare; se intoarce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Ceapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata GrosierCeapa Dulce De Maui Sau Vidalia, Tocata Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista