Tocană de vită cu Poblanos, Tomatillos și cartofi

Tocană de vită cu Poblanos, Tomatillos și cartofi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu Poblanos, Tomatillos și cartofi. Această rețetă servește 8 și costă 2,73 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 14g de grăsime, și un total de 430 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână carne de tocană de vită, ardei gras, tomatillos și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 71%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Păr de înger cu Tomatillos prăjiți și Poblanos, Tocană de porc de vară tartă cu roșii și Tomatillos (postare sponsorizată), și Cartofi Festonați Cu Tomatillos Prăjiți.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Rulouri Din Cereale Integrale, Pentru ServireRulouri Din Cereale Integrale, Pentru Servire
2
Așezați ardeii iute poblano pe o foaie de copt căptușită cu folie; se fierbe 10 minute sau până se înnegrește și se carbonizează, întorcând ardeii iute ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză învechită Din Lapte De VacăBrânză învechită Din Lapte De Vacă
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
3
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar rezistent; sigiliu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
4
Lăsați să stea 15 minute. Cojiți ardeii iute; tăiați pe jumătate pe lungime. Aruncați semințele și membranele. Se toacă ardeii iute; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)4 Pătrate De Brownie De Ciocolată (cumpărate Din Magazin Sau De Casă)
5
Încălziți 1 linguriță de ulei într-un cuptor olandez mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
6
Adauga ceapa; saut 10 minute sau până când ceapa este frageda si maro auriu. Puneți ceapa într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
7
Așezați făina într-un castron puțin adânc sau într-o farfurie de plăcintă. Dragă carne de vită în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Încălziți restul de 2 lingurițe de ulei în tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați jumătate din amestecul de carne de vită; se presară cu 1/4 linguriță de sare. Gatiti 6 minute, rumenind pe toate partile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
10
Adăugați carne de vită rumenită în ceapă. Repetați procedura cu amestecul de carne de vită rămas și 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
(tub Mare)(tub Mare)
11
Adăugați bere în tigaie, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați ardei iute tocat, 2 căni de apă, piper, oregano, chimen, usturoi, tomatillos și bulion de vită; aduceți la foc mic. Se amestecă amestecul de vită. Acoperiți, reduceți focul la mediu-mic și fierbeți timp de 1 oră sau până când carnea de vită este doar fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
TomatillosTomatillos
Conserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De SodiuConserve) Supă De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
13
Se amestecă cartoful. Se fierbe la foc mic, neacoperit, 50 de minute sau până când carnea de vită și cartoful sunt foarte fragede și sosul este gros, amestecând ocazional. Se amestecă restul de 1/2 linguriță de sare și piper negru. Polonic 1 1/3 cani tocană în fiecare din 8 boluri; se presara fiecare portie cu 1 1/2 linguri de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
TocanăTocană
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
PolonicPolonic
14
Garnisiți cu coriandru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista