Tocană de vită cu piure de cartofi Ghoulish

Tocană de vită cu piure de cartofi Ghoulish
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de vită cu piure de cartofi Ghoulish. O porție conține 644 calorii, 52G de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 2,8 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de mazăre, bulion de vită, cuișoare măcinate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cartofii, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Cu Cartofi Dulci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană de vită irlandeză cu piure de cartofi, Tocană de vită măcinată peste piure de usturoi, și Usturoi piure de cartofi și carne de vită coace pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un 5-qt. aragaz lent, combinați primele 11 ingrediente. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 8-9 ore sau până când carnea de vită și legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Cu aproximativ 30 de minute înainte de servire, puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 15-20 de minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Scurgere. Întoarceți cartofii în tigaie; adăugați smântâna, untul și 1/2 linguriță sare. Se pasează până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CartofiCartofi
UntUnt
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Puneți deoparte 12 mazăre pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MazăreMazăre
5
Adăugați mazărea rămasă în aragazul lent. Creșteți căldura la mare. Într-un castron, bateți făina, apa și sarea rămasă până se omogenizează; se amestecă în tocană. Acoperiți și gătiți timp de 5 minute sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
MazăreMazăre
SareSare
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
BatetiBateti
BolBol
6
Împărțiți tocană între șase boluri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
7
Puneți piureul de cartofi într-o pungă mare de plastic resigilabilă; tăiați un 2-in. gaură într-un colț. Pipați cartofii fantomă pe tocană; garnisiți cu mazăre rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CartofiCartofi
MazăreMazăre
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
DificultateExpert
Gata În8 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate60
Revista