Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și דל פחמימות,ă are 489 calorii, 31g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $3.67 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 67 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Un amestec de cimbru, chimen măcinat, ciuperci porcini și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Tocană de vită cu aragaz lent cu ciuperci Shiitake, 365 de zile de gătit lent: pentru carne de vită și ciuperci cu aragaz lent (cu un ingredient secret), și Tocană de porc cu aragaz lent cu ciuperci de stridii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea de vită într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se presară cu sare și piper și se aruncă pentru a acoperi uniform. Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți uleiul de măsline. Lucrând în loturi, dacă este necesar, se sotează carnea de vită până se rumeneste pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fripturi De Carne Din New York
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Se transferă într-un castron și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Se adaugă ceapa și usturoiul în tigaie și se fierbe la foc mediu-mare timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați 1/2 cană de carne de vită și vin, dacă utilizați, și deglazați tigaia, amestecând și răzuind bucățile rumenite de pe fundul tigaiei cu o lingură de lemn.răsturnați carnea de vită într-un aragaz lent și adăugați amestecul de ceapă și restul ingredientelor. Acoperiți și gătiți conform instrucțiunilor producătorului până când carnea de vită este foarte fragedă și sosul este gros, dar încă fluid, aproximativ 3 ore la maxim sau 6 ore la minim.Puneți tocanita pe farfurii individuale cu orez alb sau într-un castron mare de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia De Ardei Iute, Afumată Dacă Se Poate
Orez Alb
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
1,3 Kg Pulpe De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate în Bucăți De 5 Cm