Tocană de vită

Tocană de vită
Tocană de vită necesită aproximativ 3 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Acest fel principal are 1045 de calorii , 72 g de proteine și 55 g de grăsime per porție. Pentru 7,12 USD per porție , această rețetă acoperă 66% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru toamnă . 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și luați frunze de dafin, pastă de roșii, morcovi și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 86% . Acest scor este grozav. Rețete similare includ Tocană de Vită Roni, Da, Tocană de Vită , Tocană de Vită Roni, Da, Tocană de Vită și Tocană de Vită Roni, Da, Tocană de Vită .

Instrucțiuni

1
Încingeți un cuptor olandez mare, cu un capac etanș, la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru StropireOregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Turnați suficient ulei pentru a umple tigaia la aproximativ 1/4 inch adâncime. Se condimentează generos carnea de vită cu sare și piper și se adaugă în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani (5 Uncii) De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1 1/2 Cani (5 Uncii) De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
3
Se caleste carnea, neacoperita, amestecand doar din cand in cand, pana se rumeneste bine, aproximativ 8 minute. Folosind o lingură cu fantă, transferați carnea de vită pe o farfurie. Repetați cu carnea de vită rămasă. Aruncați uleiul și ștergeți tigaia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Pâine Albă, Coaja îndepărtată și Tăiată în Cuburi De 1 InchPâine Albă, Coaja îndepărtată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
1 1/2 Cani (5 Uncii) De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch1 1/2 Cani (5 Uncii) De Mazăre Cu Zahăr, Tăiată în Bucăți De 1 Inch
4
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. Întoarceți vasul pe aragaz și topiți untul la foc mediu-înalt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Rachiu Sau Extract De VanilieExtract De Rachiu Sau Extract De Vanilie
Echipamente pe care le vei folosi
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând, până se rumenește ușor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, până se simte parfumat, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichid De Gătit Fasole GarbanzoLichid De Gătit Fasole Garbanzo
7
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând, până se rumenește ușor, încă aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
8
Adăugați carnea de vită rezervată și împrăștiați făina peste amestecul de legume și carne de vită (suficient pentru a se îmbrăca ușor) și gătiți amestecând până se prăjește ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
Pe Kilogram) șiPe Kilogram) și
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
9
Adăugați apa sau bulionul și aduceți la fiert. Legați pătrunjelul, cimbrul și foile de dafin împreună cu o bucată de sfoară de bucătărie și adăugați mănunchiul în oală. Asezonați cu 2 lingurițe de sare, sau după gust. Acoperiți și transferați la cuptor. Gătiți carnea până când se înmoaie, aproximativ 1 1/2 oră. (Acest lucru se poate face și pe aragaz la foc mic.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Ardei, Piper Alb, Ardei Cayenne, Chimen Macinat Si NucsoaraFiecare Ardei, Piper Alb, Ardei Cayenne, Chimen Macinat Si Nucsoara
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Nuci Sau Nuci Tocate, Pentru ServireNuci Sau Nuci Tocate, Pentru Servire
1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Savuros, OptionalSavuros, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De MăcelarSfoară De Măcelar
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită
10
Scoateți oala din cuptor. Îndepărtați grăsimea din lichidul de gătit cu o lingură sau o oală.
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit3 Linguri Plus 1 Lingurita De Zahar Gros, Impartit
1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită1 1/2 Cani (9 Uncii) De Mazăre Edamame Decojită
11
Adăugați cartofii, morcovii, țelina și roșiile și aduceți la fiert deasupra aragazului. Gatiti, descoperit, amestecand din cand in cand, pana cand lichidul se ingroasa si legumele sunt fragede, aproximativ 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat CubulețeChile Poblano, Prăjit, Decojit și Tăiat Cubulețe
Piept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 InchPiept De Pui Dezosat, Fără Piele, Fiecare), Tăiat în Bucăți De 1 Inch
Fulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru GarniturăFulgi De Ardei Roșu Zdrobiți, Plus Plus Pentru Garnitură
1 Până La 3 Ardei Iute Serrano1 Până La 3 Ardei Iute Serrano
Ardei Gras Verde Tocat, OptionalArdei Gras Verde Tocat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)Ardei Roșu Dulci (căutați Ardei De Câmp în Formă Dreptunghiulară, Spre Deosebire De Ardei Gras Rotunzi Mici)
12
Scoateți și aruncați mănunchiul de ierburi. Se amestecă oțetul și se condimentează cu sare și piper, după gust. Împărțiți printre boluri și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete4 Oua Fierte Tari Curatate De Coaja, Taiate Felii Si Taiate Cubulete
Salată Goya și Condimente De LegumeSalată Goya și Condimente De Legume
Echipamente pe care le vei folosi
Lămâie și Mentă Proaspătă, OpționalLămâie și Mentă Proaspătă, Opțional
13
Nota bucătarului: Mandrina de vită, de la umăr, datorită marmorarii sale de grăsime intramusculară, este alegerea pentru orice tip de tocană. Dacă nu găsiți mandrina cuburi pentru tocană în departamentul de carne, cumpărați o friptură groasă și tăiați-o în cuburi de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
TocanăTocană

Vin recomandat: Shiraz, Cabernet Sauvignon, Malbec

Tocană de vită în meniu? Încercați să combinați cu Shiraz, Cabernet Sauvignon și Malbec. Aceste vinuri roșii puternice sunt acompaniamentul perfect pentru tocană consistentă de carne de vită. Clarendon Hills Astralis Syrah cu un rating de 4,5 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 199 de dolari pe sticlă.
Clarendon Hills Astralis Syrah
Clarendon Hills Astralis Syrah
Acesta este vinul emblematic al Clarendon Hills. Este membră a clasificării „Grand Cru” a Clarendon Hills. În fiecare an, podgoria Astralis produce cel mai frumos vin din crama noastră. În ciuda tratamentului său nediferențiat în pivniță, dezvăluie întotdeauna cea mai rotundă, sublimă și fără sudură expresie a syrah-ului, care îmbătrânește ca o piatră. Bogăția vastă a profunzimii varietale a acestui vin se extinde dincolo de parametrii syrah-ului - superlative care atrag. Uimitor de svelt în echilibrul său de profunzime varietală cu putere restrânsă și extract super fin integrat, este ușor pe picioare și maiestuos odată focalizat. Armonia supremă întâlnește o expresie anarhică a syrahului clasic australian. Florele ridicate dansează cu carne bogată, cafea, cola, ciocolată, pan forte, deliciu turcesc, grafit, bitum, tutun de trabuc, cardamom negru, sos de soia de bună calitate și pietre zdrobite. Este dens, dar cremos neted. Acesta este un vin care este întotdeauna cel mai frumos din pivnița noastră. Vă recomandăm să fie întotdeauna decantat. Doar pacientul va recupera dividendul total al depozitării acestei capodopere.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 5 m.
Porții4
Scor De Sănătate82
Revista