Tocanita de vinete peste cuscus necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 292 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 1,61 USD pe porție. Acesta este adus la tine de retetele mele. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Dacă aveți oregano, piper, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Rulouri De Vinete-Cuscus, Vinete marocane cu cuscus, și Cuscus-vinete umplute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-un castron mare pentru microunde. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Adăugați ardeiul gras, ceapa, usturoiul și dovlecelul; sotati 8 minute sau pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
4
Adăugați amestecul de vinete, busuiocul și următoarele 5 ingrediente (busuioc prin sos de roșii) la tigaie; gătiți 8 minute sau până când legumele sunt fragede.