Tocană de sfeclă roșie și Maitake cu Turmeric Quinoa

Tocană de sfeclă roșie și Maitake cu Turmeric Quinoa
Tocană de sfeclă roșie și Maitake cu Chinoan Turmeric este un fără lactate supă. O porție conține 339 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de curry, turmeric, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Linte Cu Turmeric, Salată de Quinoa cu fetan și sfeclă roșie, și 5 ingrediente lămâie Turmeric Quinoa pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - un castron mediu înmuiați ciupercile timp de 30 de minute-scurgeți lichidul printr-o strecurătoare cu mâneci fine căptușită cu un prosop de hârtie într-un alt castron (deoarece acestea sunt ciuperci sălbatice, ar putea exista un pic de nisip care să cadă pe fundul vasului în timpul înmuiere).Rezervați 1 cană de bulion de Maitake și păstrați restul pentru încă o zi.Tăiați mărunt ciupercile maitake și rozmarinul. Într - un castron mediu combinați ciupercile, rozmarinul, bulionul, săgeata și matzo-amestecați până se combină bine. Pune deoparte.Aduceți sfecla și 6 căni de apă la fierbere într-un 4-qt. cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArorutArorut
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
MatzoMatzo
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Scoateți oala de pe foc și, folosind o lingură cu fante, transferați sfecla într-un castron; sfeclă de rezervă juice.In o tigaie mică cu sos, aduceți 1 cană de apă la fierbere - adăugați turmeric și quinoa în tigaie, acoperiți și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de 15 minute sau până când apa este absorbită și inelul din jurul quinoa începe să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Puneți usturoiul pe o suprafață de lucru și presărați cu puțină sare; se toaca marunt. Răzuiește usturoiul într-o pastă cu partea cuțitului bucătarului. Într-un castron mic, combinați pasta de usturoi, 1 lingură. ulei, coriandru, chimen, pudră de curry, turmeric, boia de ardei, ghimbir și cayenne; pune deoparte pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De CondimentePastă De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
TurmericTurmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs CuțitChefs Cuțit
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Încălziți uleiul de măsline rămas într-un 6-qt. oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați pasta de condimente rezervată și pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1 cană din sucul de sfeclă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
7
Adăugați sucul de sfeclă rămas, sucul de lămâie și zahărul; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
8
Adăugați sfeclă rezervată și amestec de ciuperci și gătiți încă 15 minute sau până când thickened.To se servește, se toacă tocană în boluri și se acoperă cu cantitatea dorită de quinoa, se ornează cu o crenguță de rozmarin. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sifonada De Frunze De KaleSifonada De Frunze De Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
PolonicPolonic
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista