Tocană de sfeclă roșie și Maitake cu Turmeric Quinoa
Tocană de sfeclă roșie și Maitake cu Chinoan Turmeric este un fără lactate supă. O porție conține 339 calorii, 10g de proteine, și 10g de grăsime. Pentru $1.58 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de curry, turmeric, quinoa și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Încercați Tocană De Linte Cu Turmeric, Salată de Quinoa cu fetan și sfeclă roșie, și 5 ingrediente lămâie Turmeric Quinoa pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într - un castron mediu înmuiați ciupercile timp de 30 de minute-scurgeți lichidul printr-o strecurătoare cu mâneci fine căptușită cu un prosop de hârtie într-un alt castron (deoarece acestea sunt ciuperci sălbatice, ar putea exista un pic de nisip care să cadă pe fundul vasului în timpul înmuiere).Rezervați 1 cană de bulion de Maitake și păstrați restul pentru încă o zi.Tăiați mărunt ciupercile maitake și rozmarinul. Într - un castron mediu combinați ciupercile, rozmarinul, bulionul, săgeata și matzo-amestecați până se combină bine. Pune deoparte.Aduceți sfecla și 6 căni de apă la fierbere într-un 4-qt. cratiță. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când sfecla este fragedă, aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Arorut
1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Sifonada De Frunze De Kale
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Matzo
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Orz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Scoateți oala de pe foc și, folosind o lingură cu fante, transferați sfecla într-un castron; sfeclă de rezervă juice.In o tigaie mică cu sos, aduceți 1 cană de apă la fierbere - adăugați turmeric și quinoa în tigaie, acoperiți și reduceți focul la foc mic. Se fierbe timp de 15 minute sau până când apa este absorbită și inelul din jurul quinoa începe să apară.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Turmeric
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sifonada De Frunze De Kale
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Orz Alb Perlat
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Puneți usturoiul pe o suprafață de lucru și presărați cu puțină sare; se toaca marunt. Răzuiește usturoiul într-o pastă cu partea cuțitului bucătarului. Într-un castron mic, combinați pasta de usturoi, 1 lingură. ulei, coriandru, chimen, pudră de curry, turmeric, boia de ardei, ghimbir și cayenne; pune deoparte pasta de condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată Cubulețe
2-3 Linguri Patrunjel Tocat
Pastă De Condimente
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®
1 Cană De Mirin Sau Sake Dulce
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Chefs Cuțit
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Încălziți uleiul de măsline rămas într-un 6-qt. oală la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
5
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până se rumenesc, aproximativ 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
6
Adăugați pasta de condimente rezervată și pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, până când amestecul se rumeneste ușor, aproximativ 3 minute. Se amestecă 1 cană din sucul de sfeclă rezervat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Pastă De Condimente
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Sifonada De Frunze De Kale
7
Adăugați sucul de sfeclă rămas, sucul de lămâie și zahărul; se fierbe timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Sifonada De Frunze De Kale
8
Adăugați sfeclă rezervată și amestec de ciuperci și gătiți încă 15 minute sau până când thickened.To se servește, se toacă tocană în boluri și se acoperă cu cantitatea dorită de quinoa, se ornează cu o crenguță de rozmarin. Bucurați-vă!
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De șalote, Tocate
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
Sifonada De Frunze De Kale
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă