Tocană De Pește Parfumată

Tocană De Pește Parfumată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați tocană de pește parfumată. O porție conține 628 calorii, 35g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 2 și costă $3.56 pe portie. Această rețetă de la Big Girls Small Kitchen are 7 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 54 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Dacă aveți la îndemână șalotă, pătrunjel, fenicul cu bulb și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este grozav. Rețete similare includ Supă De Pește Parfumată, Tagine de pește parfumat, și Cina In Seara Asta: Pește Parfumat Vinete.

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ai putea încerca este Santa Margherita Pinot Grigio. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 26 de dolari.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateMediu
Gata În54 m.
Porții2
Scor De Sănătate52
Revista