Tocană De Miel Din Africa De Nord

Tocană De Miel Din Africa De Nord
Tocană de miel din Africa de Nord ar putea fi doar African rețeta pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 206 calorii, 18g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $2.23 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați miere, piper măcinat, scorțișoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Tocană De Legume Din Africa De Nord, Tocană De Pui Din Africa De Nord, și Kebaburi De Portocale Și Miel Din Africa De Nord.

Instrucțiuni

1
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
TigaieTigaie
2
Presărați mielul uniform cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
SareSare
3
Adăugați mielul în tigaie; saut 4 minute, transformându-se în maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MielMiel
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Scoateți din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați ceapa; saut timp de 4 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
6
Adăugați restul de 1/4 linguriță de sare, chimen și următoarele 3 ingrediente (prin usturoi); saut timp de 1 minut, amestecând constant. Se amestecă miere și pastă de roșii; gatiti 30 de secunde, amestecand frecvent. Întoarceți mielul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
UsturoiUsturoi
ChimenChimen
MiereMiere
MielMiel
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați caise și bulion; aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 1 oră sau până când mielul este fraged, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CaiseCaise
BulionBulion
MielMiel

Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling

Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca painted Wolf The Den Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Lupul Pictat Den Pinotage
Lupul Pictat Den Pinotage
Un vin intens plin de fructe, cu arome de fructe de padure rosii si negre de vara, condimente savuroase si arome de lemn prajit. Vinul are taninuri fine și strălucitoare. Are un finisaj lung și proaspăt.Pinotage este cel mai bun vin roșu posibil din lume pentru a se împerechea cu mâncăruri mexicane, cum ar fi Fajitas și Mole. De asemenea, este minunat cu Cabrillo. Vinului îi plac semințele de chimen și aromele de chili ancho fumuriu. Este, de asemenea, foarte bun alte specialități regionale americane aromate, cum ar fi cu carne de porc tras Carolina și fum Texas B. B. Q. coaste de vită.
DificultateExpert
Gata În1 h, 38 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista