Tocană de linte cu legume de iarnă și verdeață de muștar

Tocană de linte cu legume de iarnă și verdeață de muștar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 491 calorii, 20g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Această rețetă de la Nourished Kitchen are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 7 ore și 30 de minute. Un amestec de morcovi, păstârnac, linte verde și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma cidrul de mere, puteți urma acest fel principal cu Tort De Gogoși Cu Cidru De Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este uimitor. Încercați Tocană de linte cu legume de iarnă, Supă De Linte Cu Legume De Iarnă, și Pui de muștar cu legume de iarnă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se toarnă lintea într-un bol mare de amestecare, se acoperă cu apă caldă cu 2 inci și se amestecă oțet. Acoperiți vasul liber cu un prosop de bucătărie și lăsați-l într-un loc cald în bucătărie timp de 8 până la 12 ore.
Scurgeți lintea și clătiți-le bine.Topiți grăsimea de slănină într-o oală cu fund greu la foc mediu. Aruncați ceapa în grăsimea de slănină și gătiți-le până când sunt parfumate și translucide. Se amestecă țelina, morcovii și păstârnacul.
Presărați legumele cu sare, acoperiți oala și transpirați timp de 6 până la 8 minute, amestecând ocazional.Se amestecă lintea, bulionul de pui, ardeiul iute și frunzele de dafin. Se fierbe la foc mic, neacoperit, timp de 30 până la 35 de minute până când lintea este fragedă. Scoateți ardeiul iute și frunzele de dafin.Opriți focul și amestecați verdeața de muștar. Acoperiți și lăsați verdele să se ofilească la căldura reziduală a lintei timp de aproximativ 5 minute.
Se servește cu ulei de măsline și oțet balsamic.