Tocană de dovleac, Kale și fasole neagră

Tocană de dovleac, Kale și fasole neagră
Dovleacul, varza și tocană de fasole neagră ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 193 calorii, 15g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, lacinato kale, conserve de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 146 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este excelent. Încercați Fasole neagră, mămăligă și tocană de Kale, Fasole neagră picantă, Hominy și tocană de Kale, și Mazăre cu ochi negri și tocană de Kale pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline la foc mediu într-o oală cu supă. Gatiti ceapa pana incepe sa se inmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Adăugați usturoiul și dovleacul tăiat cubulețe și gătiți încă 5 minute. Se amestecă bulionul de vită, roșiile, sarea și piperul. Aduceți la fierbere, apoi întoarceți focul la minim și fierbeți până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Bucăți De Legume De Mărimea Unei MușcăturiBucăți De Legume De Mărimea Unei Mușcături
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
(aroma Originala)(aroma Originala)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
3
În timp ce supa fierbe, aduceți la fierbere o oală cu apă sărată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați varza și fierbeți până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
KaleKale
5
Se scurge într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
6
După ce supa a gătit timp de 15 minute, adăugați varza, șunca și fasolea neagră; mai fierbeți încă 5 minute. Se amestecă oțetul de sherry și măcrișul; scoateți oala de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De SherryOțet De Sherry
(Comerciantul Lui Joe)(Comerciantul Lui Joe)
SorrelSorrel
KaleKale
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate69
Revista