Tocanita de dovleac condimentată cu cuscus este o fără lactate și vegetarian felul principal. Pentru $3.15 pe portie, această rețetă acoperă 41% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 604 calorii, 19g de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, cuscus, coriandru măcinat și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma cuscusul, puteți urma acest fel principal cu Mousse De Mango Cu Cuscus ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Tocană de dovlecei și năut cu cuscus, Tocană de vară indiană: dovlecei de nucă, nucă de cocos și tocană de linte, și Tocană de vită și nucă cu cuscus perlat.
Instrucțiuni
1
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Adăugați ceapa și gătiți, amestecând ocazional, până la moale și auriu, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
3
Adăugați usturoiul, roșiile și condimentele și gătiți până când bățul de scorțișoară se desfășoară și roșiile sunt fierte, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stoli Vanilie (optional Pentru A-i Da Lovitura)
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
4
Adăugați dovleceii, nautul, bulionul, coaja de lămâie și stafidele și aduceți la foc mic.Gatiti, partial acoperit, pana cand dovlecelul este fraged cu furculita, aproximativ 25 de minute.Se amestecă spanacul și se gătește până se ofilesc, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Cuțit De Toaletă
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Adăugați sucul de lămâie și condimentați, după gust.Între timp, faceți cuscusul.Aduceți bulionul la fiert cu sarea și piperul într-o cratiță mică.Se amestecă cuscusul, se trage cratița de pe foc, se acoperă și se lasă deoparte până când apa a fost absorbită și cuscusul este plin, aproximativ 5 minute.Pufați cuscusul cu o furculiță și umpleți-l în 4 boluri de supă.Puneți niște tocană de dovlecei de butternut peste fiecare porție, acoperiți cu migdale și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Merisoare Uscate Sau Cirese Uscate Tocate Sau Amestec Din Ambele
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Crostini Cu Usturoi, Optional
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat