Tocană De Cod Cu Chorizo, Praz Și Cartofi

Tocană De Cod Cu Chorizo, Praz Și Cartofi
Tocanita de Cod cu Chorizo, praz și cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.76 pe portie, această rețetă acoperă 36% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 517 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 75 de gurmanzi și bucătari. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, ulei de măsline, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Pui cu chorizo și praz, Ingredientul Secret (Chorizo): Chorizo - cartofi crocanți cu ceapă perlată și usturoi întreg, și Crupe picante cu Chorizo, praz și porumb.

Instrucțiuni

1
Tăiați rădăcina, verdele închis și majoritatea părților verde deschis ale prazului. Tăiați prazul în bucăți de 1/2 inch și clătiți bine pentru a îndepărta toată nisipul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
2
Tăiați chorizo pe jumătate pe lungime și feliați în jumătăți de luni de aproximativ 1/8 inch grosime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
3
Puneți cartofii într-o cratiță mare și acoperiți cu apă rece cu 1 până la 2 inci. Sareați apa, acoperiți parțial și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți căldura după cum este necesar și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 10 până la 15 minute; scurgere. În timp ce cartofii gătesc, încălziți uleiul într-o oală mare (alegeți unul suficient de lat pentru a ține peștele într-un singur strat) la foc mediu timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Adăugați chorizo și prazul și gătiți, amestecând ocazional, până când chorizo s-a rumenit ușor și prazul este moale, aproximativ 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Pepper Jack Rasă, împărțităBrânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
5
Adăugați usturoiul și gătiți timp de 1 minut. Se amestecă roșiile și sucurile lor, vinul, 1-1/2 căni de apă și 1/2 linguriță. sare. Se aduce la fierbere la foc mare. Acoperiți parțial oala, reduceți focul la mediu și fierbeți timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se adaugă cartofii, se condimentează cu sare și piper și se amestecă jumătate din pătrunjel. Condimentați codul cu sare și piper, așezați fileurile deasupra tocăniței, acoperiți și fierbeți până când sunt fierte, 6 până la 8 minute. Folosind o spatulă largă, transferați cu atenție codul în boluri de supă puțin adânci (fileurile se pot rupe). Puneți tocanita peste cod și serviți imediat, garnisită cu pătrunjelul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă12 Păstârnac Mici, Spălați și Curățați Bine De Coajă
Jumatate De Marime 41 Prefierte Si CrevetiJumatate De Marime 41 Prefierte Si Creveti
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
1
Calorii
1
490, grăsime
2
21, Calorii Grase
1
190, Grăsimi Saturate
2
7, proteine
3
37, Grăsimi Mononesaturate
4
11, carbohidrați
5
1340, colesterol
6
85, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
38, Grăsimi Polinesaturate
2
2, sodiu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate53
Revista