Tocană De Cartofi Dulci Cu Arahide Cu Aragaz Lent

Tocană De Cartofi Dulci Cu Arahide Cu Aragaz Lent
Tocană de cartofi dulci cu arahide cu aragaz lent este o fără gluten și vegan felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 454 calorii, 14g de proteine, și 17g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, ienibahar măcinat, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a utiliza până la sol ienibahar ai putea urma acest curs principal cu Prăjituri cu mâncare Allspice Angel cu caș de ananas și Pi uscat la cuptor ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este minunat. Încercați Tocană de cartofi dulci și linte cu aragaz lent, Tocană de vită columbiană cu aragaz lent și cartofi dulci, și Tocană de vită și cartofi cu aragaz lent pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă cartofii, ceapa, roșiile, crenguțele de pătrunjel, chimenul, ienibaharul, sarea, piperul și 2 căni de apă într-un aragaz lent până se combină bine. Acoperiți și gătiți timp de 4 până la 5 ore la maxim. Aruncați crenguțele de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte2 Linguri De Chile Jalapeno Tocat Fin Cu Seminte
2
Chiar înainte de a servi tocană, amestecați pătrunjelul tocat și untul de arahide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
TocanăTocană
3
Se servește fierbinte în boluri.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 20 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista