Tocană Consistentă De Chiftele

Tocană Consistentă De Chiftele
Tocanita consistentă de chiftele ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 635 calorii, 27G de proteine, și 45g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4 și costă 2,83 USD pe porție. 28 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă din Alimenterețeaua necesită făină, ouă, ciuperci și ulei de măsline. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este remarcabil. Rețete similare sunt Tocană Consistentă De Chiftele, Supă Consistentă De Chiftele, și Supă Consistentă De Chiftele.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
1
Puneți pâinea și 3 linguri de apă într-un castron mediu. Mash la o pastă cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Adăugați carnea de vită, cârnații, oul, pătrunjelul, sarea și piperul. Amestecați bine amestecul cu mâinile sau cu o spatulă flexibilă. Formați amestecul în 10 până la 16 chiftele. Aranjați chiftelele pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament până când sunt gata de utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1
Presărați chiftelele cu făina și întoarceți-le pentru a acoperi cu orice făină încă pe folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
2
Încălziți o tigaie mare antiaderentă grea la foc mediu timp de 1 minut.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați 2 linguri de ulei de măsline. Aruncați chiftelele în tigaie, distanțate. Gatiti pana cand fundul este setat si maro, aproximativ 2 minute. Folosind o spatulă subțire flexibilă, întoarceți fiecare chifteluță pe o parte nefiertă și gătiți până când fundul este așezat și rumenit, cu aproximativ 2 minute mai mult. Întoarceți și gătiți o a treia parte, până se fixează și se rumenesc, încă aproximativ 2 minute, astfel încât chiftelele să se rumenească și să se așeze peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
4
Transferați chiftelele pe o farfurie mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
5
Încălziți restul de 2 linguri de ulei în aceeași tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați ceapa, ardeii, 1/4 linguriță de sare și 1/4 linguriță de piper. Gatiti pana se inmoaie, 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Adăugați ciupercile și restul de sare și piper. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand ciupercile s-au inmuiat, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
8
Adăugați cartofii, fasolea, roșiile, fulgii de ardei roșu și bulionul. Aduceți amestecul la fierbere. Reduceți focul la foc mic, acoperiți tigaia și gătiți până când cartofii sunt fragede și chiftelele sunt fierte, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita1 Felie De Paine De Sandvici, Prajita Si Maruntita
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional

Vin recomandat: Cabernet Sauvignon, Chablis, Malbec

Cabernet Sauvignon, Chablis și Malbec sunt alegerile mele de top pentru tocană. Vinurile roșii pline de corp precum malbec și cabernet sauvignon sunt acompaniamentul perfect pentru tocană de vită. Friptura de pește necesită probabil un vin alb, cum ar fi chablis. Selbach Incline Dry Riesling cu un rating de 4,6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.
Riesling Uscat Înclinat Selbach
Riesling Uscat Înclinat Selbach
Vinificat în oțel inoxidabil, cu doar un indiciu de zahăr rezidual, acest vin reprezintă în mod viu tot ceea ce ar trebui să fie vinul Mosel – fructat cu aciditate vibrantă, claritate și precizie; toate evidențiate de mineralitatea intensă condusă de ardezie. Ca o introducere la ceea ce se poate străluci din vinul mare Mosel, înclinația lui Selbach este incredibilă. S-ar putea să descoperiți că "medicul" v-a administrat medicamentul greșit.
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate27
Revista