Tocană columbiană de pui, porumb și cartofi

Tocană columbiană de pui, porumb și cartofi
Puiul columbian, porumbul și Tocanita de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 515 calorii, 27G de proteine, și 29G de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 25% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toamna va fi și mai special cu această rețetă. Dacă aveți la îndemână cartofi Yukon gold, guascas, bulion de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este solid. Încercați Tocană columbiană de pui, porumb și cartofi, Tocană columbiană de pui, porumb și cartofi: Ajiaco, și Tocană Columbiană De Pui, Porumb Și Cartofi {Ajiaco} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți puiul într - o oală de 6 până la 8 litri și adăugați apă, bulion, ceapă, guascas și 1 1/2 lingurițe de sare. Aduceți la fierbere, degresând spumă, apoi reduceți focul și fierbeți, acoperit, până când puiul este gătit, 30 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
CeapăCeapă
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Se transferă pe o farfurie pentru a se răci ușor (bulion de rezervă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
3
Adăugați papas criollas în bulionul rezervat (dacă folosiți cartofi roșii, coajați și radeți mai întâi grosier) și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când cartofii se destramă și încep să se îngroașe bulion (piure dacă este necesar), 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartof RoșcatCartof Roșcat
CartofiCartofi
BulionBulion
4
Între timp, coaja Yukon Golds și cartofii fierți și tăiați în bucăți de 1 inch, apoi adăugați în oală și fierbeți, acoperite, amestecând ocazional, până aproape fragede, 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi FierțiCartofi Fierți
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
5
Adăugați porumb, 1/4 cană de coriandru și 1 linguriță de piper negru măcinat grosier și fierbeți, acoperit, până când porumbul este fraged, 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat GrosierPiper Negru Măcinat Grosier
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
PorumbPorumb
6
În timp ce porumbul gătește, tăiați grosolan puiul, aruncând pielea și oasele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PorumbPorumb
7
Adăugați puiul în tocană și gătiți, amestecând ocazional, până se încălzește. Se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
SareSare
TocanăTocană
8
Serviți tocană cu cremă, capere, avocado și restul de 1/2 cană de coriandru, fiecare în boluri separate (sau adăugați-le la tocană în oală chiar înainte de servire).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ardei Arbol Uscat1 Ardei Arbol Uscat
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
CapereCapere
Crema MexicanăCrema Mexicană
TocanăTocană
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
1
Puiul poate fi gătit cu 1 zi înainte și răcit în bulion, neacoperit, până se răcește, apoi acoperit. Îndepărtați grăsimea dacă doriți înainte de reîncălzire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
BulionBulion
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Revista