Tocanita De Pui Provensal

Tocanita De Pui Provensal
Tocanita de pui proven este o fără lactate supă. O porție conține 217 calorii, 3G de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 100 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână ceapă, ulei de măsline, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta va fi un hit la dvs Toamna eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Tocană De Pui Provensală, Tocană De Vită Provensală, și Tocană De Pește Provensal pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați făina de 3/4 cană și sarea într-o pungă de plastic resigilabilă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Adăugați puiul în pungă, mai multe bucăți simultan și agitați pentru a acoperi complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Încălziți o tigaie mare saut la foc mediu-mare și adăugați uleiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați puiul și gătiți, întorcând o dată, timp de 8 până la 10 minute, până se rumenesc pe ambele părți. Folosind clești, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi aranjați în aragazul lent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Aragaz LentAragaz Lent
CleșteClește
5
Se pune tigaia saut la foc mediu-mare si se adauga ceapa si cele 2 linguri de faina. Saut, amestecand frecvent, timp de 10 minute, sau pana se rumeneste usor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați usturoiul și amestecați timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
7
Adăugați vinul și amestecați pentru a răzui bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Creșteți focul la mare și adăugați roșiile și piperul după gust. Gatiti, amestecand frecvent, timp de 10 pana la 15 minute, pana cand o parte din lichidul de rosii se evapora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
PiperPiper
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se toarnă amestecul de ceapă peste pui în aragazul lent. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 3 până la 8 ore, până când puiul este fraged. La 3 până la 4 ore, puiul va fi în continuare ferm și își va menține forma. La 6 până la 8 ore, carnea va cădea de pe os.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
CeapăCeapă
OsOs
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
9
Împărțiți puiul între farfurii și garnisiți cu pătrunjel, busuioc și măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PătrunjelPătrunjel
MăslineMăsline
BusuiocBusuioc
10
Serviți imediat.
1
Această rețetă a fost preparată inițial într-un aragaz lent oval, de 5 litri.
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
2
Retipărit cu permisiunea Gourmet Slow Cooker: mese Simple și sofisticate din întreaga lume de Lynn Alley. © 200
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz LentAragaz Lent
3
Zece Apăsați Viteza.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Revista