Tiramisu Toffee Desert
Reteta Tiramisu Toffee desert ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 1 oră și 20 de minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 400 de calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 99 de gurmanzi și bucătari. Dacă aveți batoane caramel acoperit cu ciocolată, sirop de ciocolată, cafea tare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 25%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tiramisu Toffee Desert, Caramele Tiramisu, și Toffee Cheesecake Tiramisu.
Instrucțiuni
Aranjați felii de tort pe fundul unui vas de copt dreptunghiular de 11x7 inch, tăind felii de tort, dacă este necesar, pentru a se potrivi cu fundul vasului.
Stropiți cafeaua peste tort.
Bateți zahărul, siropul de ciocolată și crema de brânză într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie până se omogenizează.
Adăugați frișcă; bate la viteză medie până devine ușor și pufos.
Se presară cu bomboane de caramel acoperite cu ciocolată.
Întindeți glazura peste tort.
Se presară cu bomboane de caramel. Acoperiți și refrigerați cel puțin 1 oră, dar nu mai mult de 24 de ore pentru a seta desertul și a amesteca aromele.