Tiramisu Italiano
Reteta Tiramisu Italiano ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 2 ore și 47 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 633 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract natural de vanillan, ladyfingers, marsala și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. 8 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tiramisu Italiano, Tiramisu clasic și un Tiramisu ciocolată-portocaliu fără cafea, și Pui Italiano pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Cremă împreună gălbenușurile de ou și zahărul într-un castron rezistent la căldură așezat peste o oală cu apă fierbinte.
Adăugați 1/3 cană de marsala și continuați să bateți până când amestecul este gros și dublat în volum. Acesta este practic un zabaglione.
Scoateți din căldură. Se amestecă mascarpone până se amestecă complet.
Într-un castron răcit, bateți smântâna grea până la vârfuri moi. Îndoiți frișca în amestecul de mascarpone, pentru a ușura.
Într-o cratiță mică, combinați espresso, ciocolată, rom, vanilie și restul de 2 linguri marsala.
Se încălzește ușor și se amestecă pentru a dizolva ciocolata. Apoi, răciți amestecul pentru a-l răci, aproximativ 15 minute. Scufundați rapid fiecare ladyfinger în amestecul de cafea răcit și aranjați într-un singur strat pe o tavă de copt din sticlă de 9 x 13 inci. Nu înmuiați cookie-urile sau acestea vor deveni prea umede.
Întindeți 1/2 crema de mascarpone uniform cu o spatulă deasupra degetelor cufundate. Repetați cu un al doilea strat de ladyfingers înmuiat și restul de cremă de mascarpone.
Se presară cu pudră de cacao. La frigider timp de 2 ore înainte de servire.