Timballo

Timballo
Timballo ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,75 USD pe porție. O porție conține 560 calorii, 24g de proteine, și 25g de grăsime. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 38 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați piper, unt, pastă de roșii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular bun de 79%. Încercați Timballo, și Timballo de vinete cu Cavatelli pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotează cârnații de la sos, rupând bulgări cu o furculiță, până când nu mai este roz, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adauga ceapa si frunza de dafin si saut-ul, amestecand frecvent, pana cand ceapa incepe sa se rumeneasca, 5 pana la 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
3
Se adaugă morcovul, țelina și sarea și saut-ul, amestecând ocazional, până când legumele încep să se înmoaie, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Adăugați pasta de roșii și gătiți, amestecând continuu, 1 minut, apoi adăugați vin și degelați prin fierbere, răzuind orice bucăți maro, până când cea mai mare parte a lichidului este evaporată, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
5
Adăugați roșii pur și zahăr și fierbeți, amestecând frecvent, până se îngroașă, 8 până la 10 minute. Se răcește sosul și se aruncă frunza de dafin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
1
Gătiți pastele într - o oală de fierbere de 6 până la 8 litri până la al dente, apoi transferați cu un skimmer într-o strecurătoare pentru a se scurge (nu clătiți), rezervând apă în oală pentru a găti bietă. Pastele se răcesc, se întind într-o tigaie, pentru a se încălzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Chard ElvețianChard Elvețian
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
SkimmerSkimmer
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
1
Adăugați bietă în oală și fierbeți, neacoperit, până se înmoaie, 3 până la 5 minute, apoi transferați cu skimmer într-un castron cu gheață și apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Vermut StropitorVermut Stropitor
Echipamente pe care le vei folosi
SkimmerSkimmer
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge bietul și se strecoară pumnii, apoi se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chard ElvețianChard Elvețian
3
Încălziți untul într-o cratiță grea de 1 1/2 până la 2 litri la foc moderat până când spuma dispare, apoi adăugați usturoi și gătiți, amestecând, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
4
Adăugați făină și gătiți, șoptind, 1 minut, apoi adăugați lapte într-un flux lent, șoptind. Aduceți la fierbere, amestecând. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul este ușor îngroșat, aproximativ 5 minute. Se amestecă bietă, sare, piper, nucșoară și 2 linguri Parmigiano, apoi se scoate tigaia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chard ElvețianChard Elvețian
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
1
Puneți raftul cuptorului în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Vas de suflet de ulei și fundul liniei cu o rundă de hârtie pergament, apoi pergament de ulei. Acoperiți fundul vasului cu un singur strat de paste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
3
Presărați 1/2 cană de mozzarella și 3 linguri de Parmigiano peste paste, apoi lingurați jumătate de sos de carne într-un strat uniform peste brânză. Aranjați o treime din pastele rămase peste sosul de carne în vasul souffl și acoperiți cu toată smogul, apoi un alt strat de paste (aproximativ jumătate din restul).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Chard ElvețianChard Elvețian
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
4
Se presară cu restul de brânzeturi, apoi se pune sosul de carne rămas peste brânză. Se acoperă cu pastele rămase. (Este posibil să aveți paste rămase.) Acoperiți pastele cu o rundă de pergament unsă (partea unsă în jos) și acoperiți vasul cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Coaceți într - o oală largă de 6 până la 8 litri până când clocotește și o frigăruie metalică sau un cuțit subțire introdus în centrul timballo iese fierbinte la atingere, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Frigarui De MetalFrigarui De Metal
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
6
Scoateți vasul souffl din Baia de apă și lăsați-l să stea, acoperit, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
7
Îndepărtați folia și pergamentul și rulați un cuțit în jurul marginii timballo pentru a slăbi, apoi inversați un platou peste vasul souffl și inversați timballo pe platou.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Îndepărtați vasul souffl și pergamentul rămas.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate22
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista