Tilefish sotate cu Haricots Verts și roșii Vinaigrette și cartofi transformat

Tilefish sotate cu Haricots Verts și roșii Vinaigrette și cartofi transformat
Sauteed Tilefish cu Haricots Verts și roșii Vinaigrette și transformat cartofi ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta garnitura. O porție conține 788 calorii, 7g de proteine, și 68G de grăsime. Pentru $1.86 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de sare și piper, roșii, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 65%. Încercați Saut verts de haricoti inox cu pesmet de Bacon, Haricots Verts și vinaigrette de muștar, și Pui fiert cu ciuperci, migdale și Haricots Sotate Verts pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți toate ingredientele împreună într-un bol mic și condimentați cu sare și piper după gust.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Tăiați vârfurile haricots în bucăți de 1/4 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Haricots VertsHaricots Verts
3
Așezați vinaigreta într-o tigaie medie și încălziți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Adăugați vârfurile de haricotă, roșiile și șalotele și gătiți până se încălzește. Se condimentează cu sare și piper și se pliază în arpagic.;
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Haricots VertsHaricots Verts
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
5
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. condimentați ambele părți ale peștelui cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
6
Combinați făina și făina de porumb într-un bol de mică adâncime și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Încălziți uleiul într-o tigaie mare până la fumat. Dragați peștele pe ambele părți în amestecul de făină și atingeți orice exces.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Se sotează peștele pe ambele părți până se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
1
Stropiți o parte din vinaigreta rămasă peste farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
2
Așezați 1 file de pește de țiglă deasupra și lingurați o parte din amestecul cald de fasole verde/roșii peste pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Până La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 CmPână La 6 Roșii Verzi Medii, Feliate Cu Grosimea De 1,2 Cm
Bomboane De Caracatiță BriteBomboane De Caracatiță Brite
3
Garnisiți cu pătrunjel proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
4
Cartofi întoarși: 3 linguri unt nesărat 1 linguri ulei de măsline 4 cartofi, sare decojită și întoarsă și piper proaspăt măcinat 1/4 cană pătrunjel proaspăt tocat fin
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt NesăratUnt Nesărat
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel2 Până La 3 Linguri Inele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocați De Orice Fel
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
5
Încălziți untul și uleiul la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
6
Se adaugă cartofii, se condimentează cu sare și piper și se gătește până se rumenesc și se fierbe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Cartofi Feliați, Curățați, FierțiCartofi Feliați, Curățați, Fierți
7
Se ia de pe foc și se amestecă pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista